خیز بیامو برای تسخیر بازار خودروهای نسل جدید
به گزارش اقتصاد نیوز به نقل از رویترز، شرکت آلمانی بیامو (BMW) روز چهارشنبه اعلام کرد که کارخانههای آلمان خود را برای ساخت خودروهای برقی و قطعات آن احیا میکند. طبق برنامه این شرکت خودروساز تولید موتورهای احتراقی به کارخانههای بیامو در اتریش و انگلیس منتقل میشوند که بخشی از تغییرات گسترده این غول آلمانی برای حرکت به سمت تولید خودروهای کم آلاینده است.
با گرایش فزاینده مشتریان به سوی خودروهای برقی، کارخانههای خودروسازی در سراسر جهان به دنبال سرمایهگذاری در اتومبیلهای نسل جدید هستند و از طرفی دیگر نیز دولتها نیز به دنبال تسریع تغییر فاز در صنعت خودروسازی هستند و از خودروهای برقی استقبال میکنند.
دولت آلمان روز چهارشنبه از طرح ۳ میلیارد یورویی (۳.۵۶ میلیارد دلار) برای تبلیغ خودروهای کم آلاینده رونمایی کرد و دولت بریتانیا نیز اعلام کرد خرید و فروش خودروهای جدید بنزینی و دیزلی و کامیونتها را از سال ۲۰۳۰ ممنوع میکند.
بلندپروازیهای برقی بیامو
میلان ندلیکوویچ ، عضو هیئت مدیره بیامو که مسئول بخش تولید این شرکت است، روز چهارشنبه در بیانیهای گفت: «تا پایان سال ۲۰۲۲ همه کارخانههای آلمان ما حداقل یک نوع ماشین کاملا برقی خواهند ساخت.»
این شرکت خودروسازی درباره برنامه تغییر فاز خودروهای خود اعلام کرد: « کارخانه بیامو در مونیخ، که در حال حاضر موتورهای احتراقی ۴، ۶، ۸ و ۱۲ سیلندر را تولید میکند، با سرمایه گذاری ۴۰۰ میلیون یورویی تا سال ۲۰۲۶ برای تولید وسایل نقلیه برقی نسل جدید تجهیز میشود.»
طبق این برنامه قرار است بیامو تولید موتورهای احتراقی ۸ و ۱۲ سیلندر از مونیخ به هامس هال در انگلستان منتقل شود و سایر موتورها نیز در استایر اتریش ساخته شوند.
بیشتر بخوانید؛
انقلاب در تولید خودروهای لوکس و لاکچری
بر این اساس شرکت بیامو در ایالت باواریا که محل استقرار اصلی دفتر مرکزی آن هم هست، سهم عمده و بزرگ سرمایه گذاریها را دریافت خواهد کرد. خودرو برقی BMW i4 قرار است در کارخانه مونیخ این شرکت ساخته شود. نسخه کاملا برقی بیامو های سری ۵ و سری ۷ نیز در کارخانه دینگولفینگ و همچنینBMW X1 برقی نیز در رنگسبورگ ساخته خواهد شد.
غول خودروساز اروپا تعداد پرسنل کارخانه دینگولفینگ خود که در ساخت محور خودروهای برقی فعال است را دو برابر خواهد کرد و تعداد کارگران آن به ۲ هزار نفر میرسد. کارخانه بیامو در لایپزیگ نیز تولید خودروهای مینی کانتریمن را آغاز میکند و در کنار کارخانه رگنسبورگ برای ساخت ماژولهای باتری خودروهای برقی آماده میشوند.