وزیر اقتصاد ارمنستان وارد تهران شد
![وزیر اقتصاد ارمنستان وارد تهران شد](https://cdn.eghtesadnews.com/thumbnail/8JLkgKjOgGPV/mW4TY_vzMeEG1fqb61-mcCKrGYGcOSm4SW9Yyhl5b2N1qvFeEPKLcFkzrdrrAcG9cg9gAf9kJWJmze2Es8GZhDlkJqwVKQrtSMf5EVfO1-4,/EmeRbF9Jqx47.jpg)
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، حمید زادبوم، با اشاره به ظرفیت روابط اقتصادی و تجاری ایران و ارمنستان، حضور وهان کروبیان، وزیر اقتصاد ارمنستان در تهران را فرصتی مغتنم برای توسعه و افزایش سطح روابط تجاری دو کشور و رایزنی برای حل موانع و مشکلات تجارت با ارمنستان به عنوان دروازه ورود به بازار اوراسیا عنوان کرد.
وی با بیان اینکه این دعوت از سوی وزیر صنعت، معدن و تجارت ایران انجام شده است، از امضای تفاهمنامه برای توسعه سطح روابط تجاری دو کشور طی این سفر خبر داد.
زادبوم اضافه کرد: وزیر اقتصاد ارمنستان در سفر پنج روزه خود به ایران، با تعدادی از مقامات دولتی و خصوصی از جمله وزیر صنعت، معدن و تجارت، وزیر نیرو، رئیس کل بانک مرکزی، وزیر اقتصاد و دارایی، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران دیدار و گفت و گو میکند.