درآمد روسیه در زمان تحریم‌ها چقدر بوده است؟

کدخبر: ۵۰۱۵۸۶
با ادامه بحران، بسیاری از کشورها نیز تصمیم گرفته‌اند واردات نفت و گاز طبیعی از روسیه را متوقف کنند. با این حال، بر اساس تحقیقات انجام شده توسط مرکز تحقیقات انرژی و هوای پاک مستقر در فنلاند (CREA)، روسیه با ۹۸ میلیارد دلار درآمد کل از زمان شروع جنگ در اوکراین همچنان بزرگ‌ترین صادرکننده سوخت فسیلی است.
درآمد روسیه در زمان تحریم‌ها چقدر بوده است؟

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از همشهری آنلاین،، جنگ روسیه و اوکراین از ۱۰۰ روز گذشته و تحریم‌های اعمال شده توسط آمریکا و کشورهای بزرگ اروپایی قاعدتا باید صدمات زیادی به اقتصاد روسیه وارد کرده باشد، اما گویا شرایط خیلی هم این‌گونه نیست.

با ادامه بحران، بسیاری از کشورها نیز تصمیم گرفته‌اند واردات نفت و گاز طبیعی از روسیه را متوقف کنند. با این حال، بر اساس تحقیقات انجام شده توسط مرکز تحقیقات انرژی و هوای پاک مستقر در فنلاند (CREA)، روسیه با ۹۸ میلیارد دلار درآمد کل از زمان شروع جنگ در اوکراین همچنان بزرگ‌ترین صادرکننده سوخت فسیلی است. در این میان، مشخص شده که اتحادیه اروپا همچنان بزرگترین واردکننده نفت و گاز روسیه است.

پیش از شروع جنگ در اوکراین، روسیه ۴۰ درصد گاز اتحادیه اروپا و ۲۷ درصد نفت وارداتی آن را به خود اختصاص می‌داد. با این حال، از زمان شروع بحران، اتحادیه اروپا اقداماتی را برای کاهش واردات آنها انجام داده، اما با وجود درخواست‌های متعدد از سوی اوکراین، هنوز ممنوعیت کاملی اعمال نشده است.

این گزارش می‌گوید که اتحادیه اروپا ۶۱ درصد از کل صادرات نفت و گاز روسیه را در ۱۰۰ روز اول جنگ به خود اختصاص داده است. واردکنندگان عمده اما، چین، آلمان، ایتالیا، هلند، ترکیه، هند و لهستان بوده‌اند.

 

در این گزارش همچنین آمده که درآمد روسیه از نفت خام (۴۸.۲ میلیارد دلار)، پس از آن گاز خط لوله (۲۵.۱ میلیارد دلار)، محصولات نفتی (۱۳.۶ میلیارد دلار)، گاز طبیعی مایع (۵.۳ میلیارد دلار) و زغال سنگ (۴.۸ میلیارد دلار) بوده است.

اگرچه میزان صادرات نفت و گاز روسیه در این بازه زمانی کاهش یافت، اما افزایش قیمت‌ها وضعیت را متعادل شد.

 

هند واردکننده قابل‌توجه نفت خام روسیه بوده و ۱۸ درصد از صادرات نفتی را خریداری کرده است.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید