مذاکره ایران با هیات تجاری سوئیس پس از وقفه 10 ساله/ سرمایهگذاری تجار سوئیسی کلید خورد
نگاه روندی این مزیت را دارد که تاثیر اقتصاد بر سایر موضوعات جامعه ایرانی و تاثیر گرفتن اقتصاد از آنها را بتوانیم در یک مجموعه تجزیه و تحلیل کنیم و همچنین پاسخ به چراهای وضعیت کنونی اقتصادی داشته باشیم. اکنونِ اقتصاد ما محصول تلاش ها و تصمیم گیری ها در دهه های گذشته است. امسال در این پروژه سال های 1394،1384،1374،1364،1354 از هر دهه انتخاب شده است.
در سال 1403، اقتصادنیوز در «نیمقرن با اقتصاد ایران» با استفاده از اخبار و گزارشهای روزنامههای «اطلاعات» و «دنیای اقتصاد» هر روز روایتی اختصاصی از اقتصاد ایران و جهان تقدیم مخاطبان میشود.
هشتم اردیبهشت 1354؛ ایران ناسیونال 200 دستگاه اتوبوس به افغانستان صادر میکند
رئیسجمهوری افغانستان بعد از ظهر دیروز از کارخانجات صنعتی ایران ناسیونال بازدید کردند.
حضرت محمد داودخان، رئیسجمهوری افغانستان ساعت 5 بعد از ظهر دیروز برای بازدید از تاسیسات ایران ناسیونال وارد این کارخانه شدند و مورد استقبال قائممقام مدیرعامل و گروهی از مدیران و روسای قسمتهای مختلف کارخانجات مدیران ناسیونال قرار گرفتند.
افغانستان قرار است 200 دستگاه از اتوبوسهای ایران ناسیونال را برای خطوط اتوبوسرانی خود خریداری کنند.
هشتم اردیبهشت 1384؛تولید خودرو «ریو» در ایران
قائممقام مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا اعلام کرد: خط تولید خودروی جدید ریو ماه آینده در شرکت سایپا راهاندازی میشود.
مهندس سیدحسین امیری در جمع مدیران پروژه ریو گفت: خط تولید خودروی ریو با امکانات و تجهیزات مناسب خردادماه آینده، در شرکت سایپا راهاندازی خواهد شد.
به گفته وی، خط مونتاژ این خودرو هماکنون بهطور آزمایشی در حال فعالیت است.
در سال اول حدود 10 هزار دستگاه خودروی ریو در سایپا تولید و تولید این خودرو به تدریج به 75 هزار دستگاه در سال خواهد رسید، قرار است 10 درصد تولید این خودرو با گیربکس اتوماتیک انجام گیرد.
خودرو ریو در سه سال گذشته از پرفروشترین خودروهای ساخت کره جنوبی بهخصوص در خارج از این کشور بوده است؛ بهطوریکه از حدود 500 هزار دستگاه خودروی تولیدشده در شرکت کیاموتورز کره جنوبی 420 هزار دستگاه آن در بازارهای آسیا، اروپا و آمریکا به فروش رفته است که از این تعداد حدود 180 هزار دستگاه در آمریکا فروخته شده است.
هشتم اردیبهشت 1394؛ دادن نشانی 5 موقعیت سرمایهگذاری به سوئیسیها
پارلمان بخش خصوصی روز گذشته میزبان هفتمین هیات تجاری خارجی بود. از ابتدای سال 94 و پس از توافق لوزان تاکنون هفت هیات خارجی به ایران سفر کردهاند که پنج هیات تجاری از کشورهای اروپایی و دو هیات تجاری نیز از کشورهای آسیایی بودهاند. هیات تجاری سوئیس پس از وقفه 10 ساله، با پیشنهادهای جدید با طرف ایرانی به مذاکره نشست.
پدرام سلطانی، نایب رئیس اتاق با اشاره به اینکه هماکنون زمان دشوار تحریمها را پشت سر گذاشتهایم، عنوان کرد: بخش خصوصی خواهان شرکای بالقوه است و در شرایط کنونی این امتیاز به آنها داده شده است که شرکای خود را انتخاب کنند.
وی با بیان اینکه سوئیس، دارای اقتصاد و سیاستی باثبات است، عنوان کرد: همکاری و سرمایهگذاری در کشور باید در دو سطح مورد توجه قرار گیرد تا بتواند در فرصتهای موجود متمرکز باشد.
وی تصریح کرد: طی برنامهریزی که انجام شده بنا داریم ظرف 15 سال آینده حجم صادرات غیرنفتی را به 175 میلیارد دلار برسانیم که بخش خصوصی در این میان باید نقش پررنگتری را ایفا کند.