معرفی کامل ۴ خودروی وارداتی جدید + جزئیات

کدخبر: ۶۴۴۸۱۸
اقتصادنیوز: فروش ۴ خودرو وارداتی از امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ آغاز شد و تا ۱۸ اردیبهشت ادامه دارد. در این گزارش علاوه معرفی این محصولات به قیمت آن نیز اشاره می‌کنیم.
معرفی کامل ۴ خودروی وارداتی جدید + جزئیات

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از روزگار خودرو، در ابتدا به معرفی ۴ خودرو جدید وارداتی اشاره می‌کنیم:

 

نیسان سانی

نیسان سانی یکی از قدیمی‌ترین محصولات برند نیسان-داتسون است که ریشه در دهه ۱۹۶۰ میلادی دارد. ماشین ژاپنی با بدنه سدان کوچک عرضه می‌شود و در لیست محصولات معین خودرو اروند برای واردات به کشور قرار دارد.

نیسان-سانی۱

 

مشخصات فنی

نیسان سانی معین خودرو با موتور ۱.۶ لیتری تنفس طبیعی به ایران آمده است. این موتور می‌تواند ۱۱۸ اسب بخار قدرت در ۶۰۰۰ دور در دقیقه و ۱۴۹ نیوتن.متر در ۴۰۰۰ دور در دقیقه تولید کند. گیربکس CVT ایکس ترونیک نیروی موتور را به چرخ‌های جلو می‌رساند. سیستم پاشش سوخت mpi، سیستم تعلیق محور پیچشی عقب و مکفرسون جلو، رینگ ۱۵ اینچی فولادی یا آلومینیومی ۱۶ اینچی نیز جزو دیگر مشخصات فنی نیسان سانی است.

در مورد شتاب صفر تا ۱۰۰ نیسان سانی ۲۰۲۳ هم می‌توان انتظار داشت که این خودرو در ۱۱ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد. مصرف سوخت نیسان سانی نیز ۶.۱ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر است که نشان از کم‌مصرف بودن این ماشین ژاپنی دارد.

از لحاظ فنی-دینامیکی، عملکرد سانی تقریبا در حد محصولات پرفروش داخلی مثل دنا پلاس و تندر ۹۰ برآورد می‌شود، اما در بحث کیفیت و دوام فنی یک سروگردن بالاتر از ماشین‌های مشابه است.

هندلینگ و پایداری این خودرو در سر پیچ در حد محصولات اسپرت نیست، اما از بسیاری خودروهای اقتصادی هم‌رده بهتر است و عملکرد اطمینان‌بخش‌تری ارائه می‌دهد.

 

لاماری ایما هیبرید

لاماری ایما هیبرید (HEV) نه‌تنها در سیستم انتقال نیرو جدید کار شده، بلکه در ویژگی‌های رفاهی و ایمنی نیز با نسخه قدیمی تفاوت‌هایی دارد و با بهبودهای بسیاری همراه شده است. همچنین لازم به تاکید است که با تولید نسخه HEV (هیبرید) لاماری ایما، این مدل جانشین تریم رده بالاتر به حساب می‌آید که زمانی قرار بود تحت عنوان ایما X و در نسخه بنزینی به تولید برسد.لاماری-ایما۲

مشخصات فنی

لاماری ایما هیبرید یا همان فورتینگ T۵ از زیرمجموعه دانگ فنگ موتور (DFM) چین تا پایان امسال روانه بازار کشور خواهد شد. نسخه هیبرید لاماری ایما از یک پیشرانه ۱.۵ لیتری توربو ۴ سیلندر مجهز به سیستم پرخوران و سیستم پاشش سوخت مستقیم، همانند نسخه بنزینی ایما بهره می‌گیرد، اما در این مدل با دو موتور الکتریکی با کد شناسایی DHT-۳۰۰ (یکی به‌عنوان ژنراتور و دیگری به‌عنوان موتور رانشی) به‌مجموع توان ۱۳۰ کیلووات (۱۷۴ اسب بخار) و مجموع گشتاور ۳۰۰ نیوتن.متر همراه شده است و نیروی الکتریسیته آن با یک پک باتری ۲ کیلووات.ساعت تامین می‌شود.

آپشن‌ها و امکانات

لاماری ایما پیش از ارائه در نسخه فول آپشن (ایما X) از نبود ویژگی‌های رفاهی و ایمنی کافی رنج می‌برد. حالا، به‌ویژه با ارائه نمونه هیبرید همراه با ویژگی‌های مضاعفی چون سیستم کمکی تغییر لاین، هشدار تصادف از جلو، کنترل حرکت خودرو در سرازیری و سربالایی، اتوهولد، سیستم نظارت بر فشار باد تایرها، سانروف پانورامیک، هشدار انحراف از خطوط و کول باکس، تکمیل‌تر از گذشته به نظر می‌رسد.

 

لونا GRE

شرکت ایران خودرو اقدام به عرضه نخستین خودرو برقی خود با نام لونا GRE در بازار داخلی کشور نموده است. این محصول که نتیجه سرمایه‌گذاری مشترک میان شرکت‌های رنو فرانسه و جیانگ لینگ می‌باشد، گامی نوین در مسیر تحول صنعت خودروسازی کشور محسوب می‌گردد. البته این محصول در مرحله اول به عنوان تاکسی عرضه خواهد شدلونا

مشخصات فنی

لونا GRE دارای موتور الکتریکی با توان ۱۴۹ اسب بخار و گشتاور ۲۲۵ نیوتن متر بوده که این امر باعث ارائه تجربه رانندگی جذاب‌تری در مقایسه با خودروهای بنزینی مشابه می‌گردد. این خودرو با یک بار شارژ قادر به پیمودن مسافت ۴۰۰ کیلومتر بوده و زمان شارژ سریع و معمولی آن به ترتیب ۳۰ دقیقه و ۸ ساعت می‌باشد. هندلینگ بهتر لونا GRE به دلیل قرارگیری پک باتری در مرکز این خودرو و پایین آوردن مرکز ثقل آن حاصل می‌گردد.

 

هوندا eNS1

هوندا eNS۱ یکی از مدل‌های جذابی بود که در پنجمین دوره نمایشگاه تهران رونمایی شد. این کراس اوور ژاپنی به خاطر طراحی زیبای بیرونی و داخلی و همچنین بهره‌مندی از پیشرانه تمام‌الکتریکی توجهات زیادی را به خود جلب کرد.هوندا

مشخصات فنی

هوندا eNS۱ از پیشرانه‌ای تمام‌الکتریکی سود می‌برد. تک موتور موجود روی محور جلوی این خودرو توانایی تولید ۲۰۱ اسب بخار قدرت و ۳۱۰ نیوتن متر گشتاور را دارد. طبق داده‌های موجود در وبسایت‌های خارجی، شتاب صفر تا صد eNS۱ برابر با ۷.۷ ثانیه است، حداکثر سرعت آن هم در مسیر مستقیم به ۱۵۰ کیلومتر بر ساعت می‌رسد.

وظیفه تامین انرژی هوندا eNS۱ را پک باتری ۶۸.۸ کیلووات ساعتی بر عهده دارد. با اتکا به این باتری، می‌توان تا ۵۱۰ کیلومتر مسافت را بدون نیاز به شارژ مجدد پشت سر گذاشت. این کراس اوور در هر صد کیلومتر ۱۳.۸ کیلووات انرژی مصرف می‌کند.

هوندا eNS۱ از فناوری شارژ سریع پشتیبانی می‌کند. در صورت اتصال به یک پورت ۱۰۰ کیلوواتی میزان شارژ باتری این خودرو در عرض ۴۰ دقیقه از ۳۰ به ۸۰ درصد خواهد رسید. اما چنانچه از برق استاندارد شهری برای شارژ باتری استفاده شود، پر شدن کامل آن چیزی در حدود ۹.۵ ساعت زمان خواهد برد.

قیمت ۴ خودرو وارداتی

جدول شماره ۱: نرخ فروش محاسباتی قطعی خودروهای وارداتی در مبادی ورودی واحد: دستگاه / ریال

ردیف نام شرکت نشان تجاری مدل قیمت فروش قطعی درمبادی ورودی به ریال

 

1

جهان نوین

NISSAN

SUNNY

11.071.400.000

2

آرین پارس موتور

Lamari

EAMA HEV

15.434.000.000

جدول شماره ۲- برآورد نرخ فروش محاسباتی علی الحساب خودروهای برقی وارداتی در مبادی ورودی واحد: ریال / دستگاه

ردیف نام شرکت نشان تجاری مدل قیمت فروش علی الحساب درمبادی ورودی به ریال

 

1

معین خودرو ایرانیان

Honda

ENS1

18.500.000.000

2

ایران خودرو

Luna

GRE

9.450.000.000

با توجه به معرفی این ۴ خودرو وارداتی و مشاهده قیمت این محصولات نظر شما در ارتباط با واردات این مدل ها چیست؟

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید