سومین خودروساز فرانسوی در راه ایران
نگاه روندی این مزیت را دارد که تاثیر اقتصاد بر سایر موضوعات جامعه ایرانی و تاثیر گرفتن اقتصاد از آنها را بتوانیم در یک مجموعه تجزیه و تحلیل کنیم و همچنین پاسخ به چراهای وضعیت کنونی اقتصادی داشته باشیم. اکنونِ اقتصاد ما محصول تلاش ها و تصمیم گیری ها در دهه های گذشته است. امسال در این پروژه سال های 1394،1384،1374،1364،1354 از هر دهه انتخاب شده است.
در سال 1403، اقتصادنیوز در «نیمقرن با اقتصاد ایران» با استفاده از اخبار و گزارشهای روزنامههای «اطلاعات» و «دنیای اقتصاد» هر روز روایتی اختصاصی از اقتصاد ایران و جهان تقدیم مخاطبان میشود.
23 اردیبهشت 1354؛ آغاز مذاکرات برای حل اختلاف ایران و بازار مشترک
بازار مشترک چهل درصد خرید ایران را به خود اختصاص داده و در مقابل هیچ نوع امتیازی به ایران نمیدهد.
مذاکرت ایران با بازار مشترک اروپا با ورود کریستوفر سومز، کمیسر روابط خارجی بازار مشترک به تهران از بعد از ظهر امروز آغاز میشود.
کریستوفر سومز که به اتفاق دو تن از شخصیتهای برجسته بازار مشترک اروپا نیمه شب دیشب وارد تهران شدند، بعد از ظهر امروز مذاکرات خود را در کاخ دارایی با هوشنگ انصاری وزیر امور اقتصادی و دارایی آغاز کرد.
موافقتنامه بازرگانی ایران و بازار مشترک چند سالی است که از جانب ایران باطل شد و در همان موقع گفته شد چون روابط تجاری ایران و بازار مشترک کاملا یک طرفه و به سود بازار مشترک است. به همین جهت ایران تمایلی برای تمدید آن ندارد.
کارشناسان اقتصادی ایران ظرف چند سال گذشته در تماسهایی که مقامات بازار برای تجدید و تنظیم یک موافقتنامه عادلانه داشتند بررسیهای وسیعی که تمام زمینههای همکاریهای اقتصادی را در بر میگیرد، آغاز کردند.
23 اردیبهشت 1374؛ قوه قضائیه با قاطعیت قاچاقچیان کالا و ارز را به مجازات میرساند
آیتالله یزدی، امام جمعه موقت تهران درخصوص تشدید مجازات قاچاقچیان کالا و ارز حمایت و آمادگی قوه قضائیه را برای اجرای این قانون اعلام کرد.
تسهیلات 50 میلیارد ریالی برای تاسیس مدارس غیرانتفاعی تعاونی
وزیر تعاون در مورد برنامههای جدید این وزارتخانه برای تاسیس مدارس غیرانتفاعی تعاونی گفت: در سال 74 از محل اعتبارات پیشبینی شده در تبصره 3 قانون بودجه کشور، 50 میلیارد ریال به مدارس غیرانتفاعی اختصاص خواهد یافت و دولت نیز 70 درصد از سود تسهیلات بانکی را بهعنوان سوبسید پرداخت خواهد کرد.
غلامرضا شافعی تسهیلات اعتباری موردنیاز بخش تعاونی در برنامه دوم توسعه را 15 هزار و 263 میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: سقف تسهیلات بانکی قابل واگذاری توسط بانکهای کشور به بخشهای دولتی، خصوصی و تعاونی در برنامه دوم براساس تبصره 9 قانون برنامه حداکثر 43 هزار میلیارد ریال پیشبینی شده است که 55 درصد از این مبلغ باید به دو بخش خصوصی و تعاونی اختصاص یابد که مبلغ موردنیاز بخش تعاونی معادل 35 درصد از کل این رقم است.
23 اردیبهشت 1394؛ سومین خودروساز فرانسوی در راه ایران
روز گذشته در حالی از خط تولید نسل جدید کامیونهای ولوو در شرکت سایپا دیزل رونمایی شد که مدیرعامل آن از مذاکره با خودروسازی بنز برای همکاری با این شرکت خبر داد.
زعفر تنهاپور، مدیرعامل سایپا دیزل اعلام کرد: در این همکاری می توان کامیون سبک، سنگین، کشنده، اتوبوس و مینیبوس تولید کرد.
سعید مدنی، مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا نیز اعلام کرد: در راستای سیاست توسعه محصول خود تلاش داریم تا همکاریهای برد-برد را با شرکت رنو داشته باشیم و این در حالی است که بخش خصوصی در کشور در رابطه با خودروهای تجاری طی سالهای گذشته رشد مناسبی داشته، اما عمده محصولات آن به صورت مونتاژکاری است.