واریز مالیات‌های حوزه مسکن به صندوق ملی مسکن

کدخبر: ۶۸۳۳۰۸
اقتصادنیوز: سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور گفت: طبق قانون درآمد‌های وصول شده در حوزه مسکن به صندوق ملی مسکن واریز می‌شود.
واریز مالیات‌های حوزه مسکن به صندوق ملی مسکن

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، «مهدی موحدی» سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور در برنامه رادیو اقتصاد گفت: در  بحث نشان دار کردن  درآمدهای مالیاتی  مقرر شده است که  درآمد های مالیاتی را  به پروژه های عمرانی در سطح کشور  متصل کنیم  و این  اقدام در قالب تعامل با سازمان برنامه و بودجه صورت گرفته است. 

وی ادامه داد:  بنابراین این درآمدی که وصول می شود در واقع به محض وصول به خزانه واریز می شود و سازمان برنامه و بودجه وظیفه تخصیص  آن را خواهد داشت.

سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور  تاکید کرد: سازمان امور مالیاتی اساسا دسترسی ندارد فقط درآمد ها را به خزانه ارسال می کند.

خبر مرتبط
سازمان ثبت احوال به رفع مشکل شناسایی خانه‌های خالی کمک می‌کند؟

اقتصادنیوز: نخعی راد، عضو کمیسیون شوراها و عضو کمیسیون تلفیق با تشریح مزایای اقتصادی سامانه املاک و اسکان در حوزه بازار مسکن میگوید: انتظار می‌رود تمامی سازمان‌ها برای حل بحران مسکن، که یکی از دغدغه‌های اصلی مردم است، همکاری مؤثری داشته باشند و در جهت شناسایی و عرضه خانه‌های خالی به بازار گام بردارند. سازمان ثبت احوال، به‌عنوان متولی سامانه خانوار، با ارائه داده‌های دقیق و به‌روز، می‌تواند نقشی کلیدی در صحت‌سنجی و تکمیل اطلاعات سامانه املاک و اسکان ایفا کند.

موحدی ادامه داد: آن چیزی که تخصیص درآمد های مالیاتی را مشخص می کند قانون است مثلا قانون مسکن حکم می کند درآمد های وصول شده در آن حوزه در صندوق ملی مسکن قرار بگیرد یا مثلا ۰/۴ مالیات در قالب عوارض در اختیار وزارت کشور قرار بگیرد که در اختیار راهسازی و دهیاری ها قرار دهد.

او بیان کرد: ما در مرداد ماه امسال با اجرای تبصره صد یک فرایندی را تخصیص کردیم که صاحبان مشاغل می توانستند محل هزینه کرد را محاسبه کند. 

وی ادامه داد: این مسیر می تواند گامی رو به جلو برای تقویت بنیه مالیاتی و حرکت به سمت نظام مالی مترقی باشد و در کنار هم بتوانند این برنامه ریزی را امکان بدهند.

مراسم بیستمین سال تاسیس شورای هماهنگی تشکل‌های مهندسی، صنفی و حرفه‌ای کشور برگزار می شود

همچنین در ادامه این برنامه سعید معنوی بازرس شورای هماهنگی تشکل‌های مهندسی، صنفی و حرفه‌ای گفت: از آنجا که سازماندهی تشکیلاتی، فراگیر و هماهنگ‌ کننده بین اعضای این نهاد در بخش خصوصی و برقراری مناسباتی پایدار با دولت به ویژه نهاد‌های برنامه ‌ریزی و توسعه ‌گر، ضرورت و اهمیت والائی برای تحقق اهداف کشور در نظام فنی و اجرائی و توانمندسازی تشکل ‌ها داشته است، بنابراین در تاریخ ششم شهریورماه ۱۳۸۲ سندی میان معاونت ریاست جمهوری و ریاست سازمان مدیریت و برنامه ‌ریزی کشور از یک سو و رئیس شورای هماهنگی تشکل‌ های مهندسی، صنفی و حرفه ‌ای کشور از سوی دیگر امضاء و مبادله شد که موجب رسمیت بخشیدن به موجودیت نهادی مدنی به نام نهاد تعامل شد.

وی با اشاره به اهمیت این نهاد مدنی گفت: نهادی که با نام "نهاد تعامل" پا به عرصه وجود گذاشت به عنوان اولین نمونه همفکری، همکاری و تعامل میان بخش خصوصی با حاکمیت کشور، موجودیت یافت و نهادی سازنده با حضور مشترک بخش خصوصی و بخش عمومی کشور را تشکیل داد. 

معنوی در ادامه گفت: این ۱۸ تشکل صنعت احداث و انرژی ایران جهت همفکری و هم‌اندیشی در این همایش حضور دارند و با ترسیم چشم انداز پیش رو، راهکار‌های تعامل بیشتر دولت و بخش خصوصی را با توجه به شروع به کار دولت چهاردهم بررسی می‌کنند.

وی گفت: همایش بزرگداشت بیستمین سال تاسیس شورای هماهنگی تشکل‌های مهندسی، صنفی و حرفه‌ای کشور با عنوان سرآمدان صنعت احداث و انرژی روز دوشنبه ۱۴ آبان ماه در سالن همایش‌های صدا و سیما برگزار می‌شود.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید