دعوت احمدینژاد از ایرانیان مقیم خارج برای سرمایهگذاری
نگاه روندی این مزیت را دارد که تاثیر اقتصاد بر سایر موضوعات جامعه ایرانی و تاثیر گرفتن اقتصاد از آنها را بتوانیم در یک مجموعه تجزیه و تحلیل کنیم و همچنین پاسخ به چراهای وضعیت کنونی اقتصادی داشته باشیم. اکنونِ اقتصاد ما محصول تلاش ها و تصمیم گیری ها در دهه های گذشته است. امسال در این پروژه سال های 1394،1384،1374،1364،1354 از هر دهه انتخاب شده است.
در سال 1403، اقتصادنیوز در «نیمقرن با اقتصاد ایران» با استفاده از اخبار و گزارشهای روزنامههای «اطلاعات» و «دنیای اقتصاد» هر روز روایتی اختصاصی از اقتصاد ایران و جهان تقدیم مخاطبان میشود.
25 دی 1364؛ ژاپن بازار خود را به روی تولیدات خارجی باز میکند
«یاسوهیرو ناکاسونه» نخست وزیر ژاپن که به منظور انجام یک سفر چهار روزه به کانادا اکنون در «تاوا» به سر میبرد طی یک سخنرانی در پارلمان کانادا حمایت کشورش را از دور جدید مذاکرات تجاری چند جانبه در اواخر سال جاری اعلام نمود.
وی گفت: ژاپن در نظر دارد بازار خود را به روی تولیدات خارجی باز کند.
25 دی 1374؛ ایران در تولید لاستیک خودرو خودکفا میشود
نخستین کارخانه تولید مفتول طوقه لاستیک خودرو در کشور، با حضور معاون اول رئیسجمهوری در شهر تاکستان گشایش یافت و در خط تولید قرار گرفت.
این کارخانه، هم اکنون با ظرفیت تولید سالانه 4500 تن مفتول سوقه انواع لاستیک خودرو، با سرمایهای بالغبر 10 میلیارد ریال در 3 نوبت کاری فعالیت می کند.
رئیس کارخانه «بیدو ایران» گفت: این واحد جزو معدود کارخانههای تولید «بیدوایر» در جهان و دومین کارخانه از این نوع در خاورمیانه است.
کشتیرانی بنیاد مستضعفان و جانبازان 6 فروند کشتی میخرد
با خرید 6 فروند کشتی جدید، ناوگان حمل و نقل شرکت کشتیرانی بنیاد مستضعفان و جانبازان در برنامه 5 ساله دوم به 16 فروند افزایش می یابد.
سیدهادی هوشیار امامی، معاون دریایی سازمان حمل و نقل بنیاد مستضعفان و جانبازان و مدیرعامل کشتیرانی بنیاد گفت: شرکت کشتیرانی در حال حاضر با 6 فروند کشتی خریداری شده که 4 فروند آن یخچالی است.
وی گفت: هزینه خریداری این کشتی ها با استفاده از اعتبارات بانکهای داخلی و خارجی تامین خواهد شد.
25 دی 1384؛ دعوت احمدینژاد از ایرانیان مقیم خارج برای سرمایهگذاری
احمدینژاد در کنفرانس رسانهای دیروز گفت: دولت بنا دارد در طول چهار سال سه نوبت به استانها سفر کند و در رقابتهای جمعی و فردی برای توسعه عدالت در تمامی مناطق همت گمارد.
رئیسجمهوری به هزینههای جاری و عمرانی دولت در لایحه بودجه سال آینده اشاره کرد و گفت: هزینههای جاری دولت در لایحه بودجه سال آینده حدود 10 درصد رشد و هزینههای عمرانی نسبت به سال 84، 72.2 درصد نسبت به بودجه مصوب مجلس (63.4 درصد) رشد دارد که نشان میدهد از هزینههای مصرفی کم شده و به بودجه عمرانی افزوده شده است.
احمدینژاد در پاسخ به سوال خبرنگار سیانان مبنیبر اینکه جورج بوش و مرکل اعلام کردهاند که جنابعالی گفتهاید «اسرائیل از صفحه روزگار باید محو شود، آیا این سیاست، سیاست دولت ایران است»، گفت: همه در اظهارنظر آزاد هستند، اما سوال من این است که آیا این دو نفر حامی اسرائیل هستند یا نه؟ اگر هستند در جنایات آنها هم شریک هستند.
رئیسجمهوری در پاسخ به سوالی در مورد تلاش دولت برای کنترل قیمت ها گفت: دولت تمامی ابزارهای خود را برای مهار جهش قیمتها به کار خواهد گرفت، ولی تاکنون هیچ گزارشی از نوسانات غیرطبیعی قیمتها بهویژه در بخش میوه وجود ندارد.
خبرنگاری از رئیسجمهوری در مورد سرمایهگذاری های ایرانیهای مقیم خارج از کشور پرسید که رئیسجمهور در پاسخ گفت: ایران از سرمایهگذاران خارجی به ویژه ایرانیها برای سرمایهگذاری درکشور دعوت می کند و اینکه مراجعات فراوانی در این خصوص وجود دارد و تفاهمنامههای خوبی هم در شرف امضا شدن است.
وی گفت: در تلاش هستیم با ایجاد پرواز مستقیم میان مکانهایی که ایرانیها در آن تمرکز دارند با ایران، از سرمایه ایرانیها بهرهمند شویم.