چالش خالی فروشی در معاملات اینترنتی طلا

کدخبر: ۷۰۲۸۲۰
اقتصادنیوز: یکی از چالش‌ها و آسیب‌های پیش روی متقاضیان خرید طلای اینترنتی، تبلیغات فیک است که به خالی‌فروشی)طلا منجر می‌شود و تبعات منفی همه‌جانبه آن، غیرقابل محاسبه است.
چالش خالی فروشی در معاملات اینترنتی طلا

به گزارش اقتصادنیوز، روزنامه اعتماد نوشت:لذا رصد و اهتمام به مقابله با آسیب به دارایی‌های مردم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. 

سردار سعید منتظرالمهدی، سخنگو و معاون فرهنگی، اجتماعی فراجا ضمن شناخت و درک دقیق از این موضوع در بهترین زمان ممکن، ضمن هشدار به شهروندان، زوایای صحت‌سنجی سکوهای مزبور را مطرح کرد تا حساسیت متقاضیان را در خصوص فرآیند استعلام مجوزهای قانونی افرایش دهد.

فراجا با شناخت علمی آسیب‌گاه‌ها و آنالیز موارد مشابه در گذشته، میدان‌داری رسانه‌ای عملیاتی را با استفاده از توانایی بخش‌های پلیس تخصصی، زمان‌شناسی خود را به رخ همه کشید.  فراجا نشان داد که با انگیزه و اراده ضمن آشنایی به قدرت رسانه، آسیب‌شناسی را ضمیمه پیشگیری کرده و مردانه وارد مبارزه حرفه‌ای با سوداگران احتمالی شده، مردم را در اولویت قرار داده است و بدون هرگونه ملاحظه‌کاری، مماشات و محافظه‌کاری، حفاظت از جان مال، ناموس، حرمت، امنیت و حس آرامش آحاد ایرانیان را اولویت نخست خود می‌داند.

سردار منتظرالمهدی ضمن اعلام اینکه با تعدادی از موسسات نامعتبر برخورد و از ادامه فعالیت آنها جلوگیری شده است از تشکیل پرونده قضایی در این زمینه خبر داد.  وی با تاکید بر پیگیری مردم جهت اطمینان از دارا بودن (نماد تجارت الکترونیکی) این سکوها، در فضای خرید و فروش طلا، قبل از هرگونه اقدام، ضریب دقت و اطمینان مردم، در این زمینه را ضروری دانست.

به نظر می‌رسد با توجه به حجم بالای تبلیغاتی این سکوها که بر اساس تکنیک تکرار و رگبار، مخاطبان خود را دچار غرق مصنوعی کردند، ضرورت تشکیل قرارگاه یا ستادی تخصصی با حضور بخش‌های مختلف مرتبط بدیهی است. 

حرکت معاونت فرهنگی و اجتماعی فراجا در این زمینه فرصتی مناسب است تا ضمن مدیریت منطقی، علمی و مطمئن جو سنگین تراکم هیجانی جامعه هوشمندانه کنترل شود. باید با تفکر هم‌افزایی (سینرژیک) از هرگونه عملکرد موازی و تکراری جلوگیری کرد.

آشنایی با ترفندها و تکنیک‌هایی از قبیل: 

۱) مهارت خلق حقیقت با تکرار دروغ

۲) تبدیل جعل به پساجعل

۳) شکل‌دهی آگاهی و رفتار مردم به جهت ورود به زندگی مردم و جهت‌دهی تصمیمات هیجانی

۴) حمایت از فریب با پشتوانه حقایق عینی

۵) تعیین مغز به عنوان خط مقدم

۶) تدوین استراتژی ضد سرعت و ضد جهت 

۷) محدود کردن قدرت مخاطب با کنترل ابتکار عمل

۸) مهارت در رزم بدون درگیری و خونریزی

در ایران وارد حیطه اقتصادی، تجارت، بازار و بورس شده است.  لذا نگاه آفندی به جای پدافندی و کنشی به جای واکنشی در این مقطع خاص شرایط معیشتی مردم، پیش‌نیاز هرگونه ورود به فضای مجازی و رسانه‌ای کشور است که به نظر می‌رسد فراجا با دوری جستن از محاسبات اشتباه، مغزافزارانه وارد میدان رسانه شده است تا از دل بحران‌های احتمالی، تفکر فرصت‌سازی را در سازمان خود به تفکر استراتژیک تبدیل کند. 

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید