اولویت دولت چهاردهم در رفع نیازهای کشور

کدخبر: ۷۰۲۹۳۷
اقتصادنیوز: وزیر کشور با اشاره به اینکه استفاده از تولیدات داخلی اولویت دولت چهاردهم در رفع نیاز کشور است، گفت: از واحد صنعتی سمنان در تولیداتوبوس برقی حمایت می‌شود.
اولویت دولت چهاردهم در رفع نیازهای کشور

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از تسنیم، اسکندر مومنی در مراسم رونمایی از اتوبوس برقی در سمنان با اشاره به در راستای تسهیل در نیازهای کشور استفاده از تولیدات داخلی، اولویت دولت چهاردهم است، اظهار داشت: از واحد صنعتی سمنان در تولید اتوبوس شهری و برقی برای کشور حمایت می‌شود.

وی ضمن بازدید از فعالیت خط تولید اتوبوس‌های برقی که در  دهه فجر انقلاب راه اندازی شده است، افزود: انتظار می‌رود این واحد صنعتی در تولید اتوبوس‌های دورن‌شهری و اتوبوس‌های برقی مورد نیاز کشور را در نظر گیرد.

وزیر کشور با اشاره به اینکه دولت چهاردهم حمایت از واحدهای صنعتی که نیاز داخلی را تامین می‌کنندگان در اولویت قرار داده است، عنوان کرد: انتظار می‌رود در توافق دوجانبه، واحدهای صنعتی نیز تلاش مضاعف کنند تا در جهت نیاز کشور را تولید و گام بردارند.

مومنی حمایت از بخش خصوصی و تسهیل در رفع موانع تولید را از اولویت‌های دولت چهاردهم دانست و اعلام کرد: این امر در دستور کار دولت چهاردهم است که با جدیت پیگیری می‌شود.

وی سابقه واحد تولیدی اتوبوس در سمنان خوب ارزیابی کرد و گفت: دولت چهاردهم حمایت از این واحد را در پرداخت تسهیلات در اولویت قرار خواهد داد.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید