درخواست شرکت توانیر از مردم در پی کاهش شدید دما

کدخبر: ۷۰۵۸۹۹
اقتصادنیوز: مدیرعامل شرکت توانیر خواستار همکاری بیشتر مردم در صرفه‌جویی انرژی همزمان با کاهش شدید دما در کشور شد.
درخواست شرکت توانیر از مردم در پی کاهش شدید دما

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، «مصطفی رجبی مشهدی» مدیرعامل شرکت مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) با بیان اینکه براساس پیش‌بینی هواشناسی، در هفته جاری دما در اغلب نقاط کشور بین هشت تا ۱۰ درجه کاهش می‌یابد، گفت: با توجه به این کاهش دما قطعاً شاهد افزایش مصرف سوخت گاز در بخش خانگی و تجاری خواهیم بود، از این رو نیازمند همکاری بیشتر مردم در صرفه‌جویی انرژی هستیم.

وی تاکید کرد: با توجه به اینکه نیروگاه‌ها از سوخت گاز برای تولید برق استفاده می‌کنند، در این ایام خیلی سرد لازم است هم در مصرف گاز و هم در مصرف برق صرفه جویی لازم را داشته باشیم.

به گفته مدیرعامل توانیر، اگر هر یک از ما فقط بتوانیم ۱۰ درصد در مصرف انرژی صرفه‌جویی کنیم، کمک زیادی به پایداری گاز و برق در این ایام می‌کند و در این زمینه لازم است دمای رفاه را بین ۱۸ تا ۲۰ درجه تنظیم کنیم.

خبر مرتبط
صدور هشدار سازمان هواشناسی/ تشدید فعالیت سامانه بارشی در 25 استان کشور

اقتصادنیوز: سازمان هواشناسی نسبت به تشدید بارش‌ها در ۲۵ استان هشدار صادر کرد.

رجبی مشهدی با یادآوری اینکه حتی ۲ درجه کاهش دمای محیط نیز صرفه‌جویی قابل ملاحظه‌ای به دنبال دارد، افزود: در صورت ضرورت استفاده از وسایل گرمایشی برقی که مصرف برق بالایی دارند، باید زمان کمتری به آن اختصاص داده و کمتر از آن استفاده کنیم.

وی خاطرنشان کرد: اگر در این یک هفته پیش رو همکاری لازم را با صنعت برق و گاز داشته باشیم، به تامین گاز و برق همه مناطق کشور کمک بزرگی خواهد کرد.

براساس گزارش گروه تحلیل عملکرد و گزارشات راهبری شبکه برق کشور، اوج تقاضای مصرف برق در هفته چهل و نهم سال جاری به ۴۷هزار و ۱۵۵ مگاوات رسید که نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۵.۵۱ درصد رشد داشت.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید