کاهش ۲۰ درصدی صادرات نفت این کشور به آمریکا

کدخبر: ۷۱۵۵۳۲
اقتصادنیوز: در هفته‌ای که گذشته صادرات نفت عراق به آمریکا حدود ۲۰ درصد کاهش داشته است.
کاهش ۲۰ درصدی صادرات نفت این کشور به آمریکا

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، سازمان اطلاعات انرژی آمریکا اعلام کرد که طی هفته‌ای که گذشت صادرات نفت عراق به این کشور با حدود ۲۰ درصد معادل، ۳۱ هزار بشکه، کاهش به ۱۳۶ هزار بشکه در روز رسیده است.

بر همین اساس واردات نفت آمریکا به طور متوسط به روزانه ۵.۳۲۸ میلیون بشکه رسیده که نسبت به دو هفته پیش ۲۴۲ هزار بشکه در روز کمتر بوده است.

طی روزهای اخیر و طبق معمول کانادا بزرگترین صادر کننده نفت به آمریکا بوده و روزانه ۳.۵۲۵ میلیون بشکه به این کشور نفت فروخته است.

خبر مرتبط
تهدید تعرفه‌های ترامپ برای رشد و صادرات نفت آمریکا

اقتصادنیوز: تعرفه‌های ترامپ دامنگیر انرژی آمریکا شد.

کلمبیا و مکزیک هم به ترتیب با ۳۴۱ و ۲۷۸ هزار بشکه در روز صادرات نفت به آمریکا در جایگاه‌های بعدی قرار دارند.

نکته قابل توجه اینکه بر خلاف تصورات موجود عربستان حتی در جمع ۳ کشور صادرات کننده نفت به آمریکا هم نیست و پس از برزیل، نیجریه، عراق و ونزوئلا قرار گرفته و روزانه ۶۹ هزار بشکه نفت به آمریکا فروخته است.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید