بانوی آهنین، رئیس جمهور آمریکا را تهدید کرد
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، آمریکا و کره شمالی بر سر برنامه هستهای و موشکی پیونگ یانگ دچار اختلاف هستند. سه دور دیدار میان دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین آمریکا با کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی دستاورد چندانی نداشت و پیونگ یانگ با خلع سلاح هستهای موافقت نکرد.
در حال حاضر، دولت جدید آمریکا در حال بررسی سیاست این کشور در رابطه با کره شمالی است و پیش بینی میشود سیاست جدید واشنگتن ماه آینده اعلام شود. جو بایدن از کیم جونگ اون به عنوان تبهکار نام برده و بر خلع سلاح هستهای کره شمالی پیش از لغو تحریمهای آمریکا و سازمان ملل متحد تاکید کرده است.
در این راستا، کیم یو جونگ، خواهر رهبر کره شمالی به شدت به دولت جو بایدن حمله کرد. او گفت: دولت بایدن میخواهد بوی باروت را در سرزمین ما پخش کند. اشاره او به مانور مشترک آمریکا و کره جنوبی استدر این راستا، کیم یو جونگ، خواهر رهبر کره شمالی به شدت به دولت جو بایدن حمله کرد. او گفت: دولت بایدن میخواهد بوی باروت را در سرزمین ما پخش کند. اشاره او به مانور مشترک آمریکا و کره جنوبی است.
او در ادامه گفته است: «گر آنها [دولت بایدن] میخواهند چهار سال آینده را راحت بخوابند، بهتر است همین اول کار شروع به اقداماتی نکنند که خواب را از چشمان آنها میرباید.
این اولین اظهارنظر مقامات کره شمالی درباره دولت جدید آمریکاست. کیم یو جونگ همچنین مانور مشترک آمریکا و کره جنوبی را که هفته پیش آغاز شد، به شدت محکوم کرده و سئول را به نواختن «مارش جنگ» متهم کرده است.
خواهر رهبر کره شمالی گفته است که اگر همسایه جنوبی این کشور بخواهد تحریکآمیزتر عمل کند، توافق نظامی بین دو کشور خاتمه مییابد.
دونالد ترامپ رئیس جمهوری پیشین ایالات متحده مذاکرات مستقیم با کره شمالی با هدف خلع سلاح اتمی شبه جزیره کره را آغاز کرد اما آخرین دیدار او و کیم جونگ اون در فوریه ۲۰۱۹ در هانوی هیچ نتیجهای در پی نداشت. از آن زمان به بعد مذاکرات اتمی بین کره شمالی و آمریکا متوقف شده است. همچنین تنش میان دو کره نیز افزایش یافته است.
آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا به همراه لوید آوستین وزیر دفاع این کشور روز دوشنبه سفر آسیایی خود را به دو کشور ژاپن و کره جنوبی آغاز کردند. این دو در مقاله مشترکی که در واشنگتن پست منتشر کردند، تاکید کردند که هدفشان از این سفر احیای روابط با دوستان و شرکای ایالات متحده آمریکاست.
تنش میان کره شمالی و آمریکا این روزها تشدید شده است و این پس از سفر دورهای آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا و لوید اوستن به ژاپن و کره جنوبی رخ میدهد که در آن از همکاری با متحدان واشنگتن برای خلع سلاح هستهای کره شمالی سخن گفت و این سیاست با رزمایش نظامی سالانه بزرگ با کره جنوبی تقویت شد. کره شمالی این رزمایش را اوج اقدامات تحریک آمیز و آماده شدن برای جنگ قلمداد کرد.
تهدیدات بانوی آهنین یعنی کیم یو جونگ به مراتب از تهدیدات کیم جونگ اون رهبر کره شمالی علیه آمریکا شدیدتر و حضور نظامی آمریکا در کره جنوبی و جنوب شرق آسیا را به چالش کشیده استتهدیدات بانوی آهنین یعنی کیم یو جونگ به مراتب از تهدیدات کیم جونگ اون رهبر کره شمالی علیه آمریکا شدیدتر و حضور نظامی آمریکا در کره جنوبی و جنوب شرق آسیا را به چالش کشیده است. خواهر فولادی رهبر کره شمالی دولت بایدن را به ربودن خواب از چشمان دولتمردان آمریکا تهدید کرد.
کره شمالی از سلاح هستهای و برنامه موشکی خود که موشکهای قاره پیما تولید کرده است که میتواند عمق آمریکا را هدف قرار دهد، دست برنخواهد داشت.
کیم جونگ اون رهبر کره شمالی دونالد ترامپ رئیس جمهور قبلی آمریکا را به بازی گرفت و ترامپ نتوانست اندک امتیازی از پیونگ یانگ بگیرد و با خواری به واشنگتن بازگشت.
پیش بینی تحولات آتی این پرونده با توجه به افزایش تنش میان چین و آمریکا در برهه اخیر دشوار است؛ اما آنچه باید مورد توجه قرار داد این است که چین که در زمینه تسلیحات دریایی از دشمن خود یعنی آمریکا قویتر شده است و از حیث اقتصادی هم طی پنج سال آتی قویتر خواهد شد، اجازه خلع سلاح هستهای کره شمالی از طریق نظامی و تهدیدات آمریکا را نخواهد داد.
در واقع دولت بایدن که چین را دشمن نخست راهبردی خود دانسته است با آتش بازی میکند و به دنبال کشاندن دامنه رویارویی به جنوب شرق آسیاست، شروع به تهدید کره شمالی که در برآوردی اشتباه آن را حلقه ضعیفتر میداند، کرده است اما تبعات این حرکات بسیار برای آمریکا سنگین خواهد بود.
اگر دونالد ترامپ به دست کیم جونگ اونگ رهبر کره شمالی خوار و خفیف شد بعید نیست که دولت بایدن هم که جای آن را گرفته است اگر دست به اقدامات تحریک کننده بزند، در معرض اهانت بزرگ به دست کیم یو جونگ خواهر رهبر کره شمالی قرار گیرد.
خواهر رهبر کره شمالی بسیار موضع با صلابت و شدیدی علیه آمریکا و دولت جو بایدن در پیش گرفته است به ویژه که سئول را هم تهدید کرده است اگر دست به اقدامات تحریک آمیز بیشتری بزند، همه توافقات نظامی از بین خواهد رفت.
کره شمالی هم مانند ایران بر مخالفت با هرگونه مذاکره با آمریکا قبل از رفع تحریمهای اقتصادی تحمیلی اصرار دارد و این در اظهار نظر سخنگوی کاخ سفید که به خبرنگاران گفت: ما به دنبال رایزنی با کره شمالی برآمدیم اما واکنشی دریافت نکردیم روشن میشود.