فاجعه در پیش است؛ افزایش ۸ برابری بیماران کرونایی

کدخبر: ۴۰۴۸۳۴
فوق تخصص ریه و متخصص بیماری‌های داخلی گفت: تعداد مراجعه کنندگان به مطب‌ها و مراکز درمانی و بیمارستان‌ها در استان بوشهر نسبت به یک ماه گذشته حدود هشت برابر شده است.
فاجعه در پیش است؛ افزایش ۸ برابری بیماران کرونایی

به گزارش اقتصاد نیوز به نقل از مهر، دکتر مهرزاد بحتویی فوق تخصص ریه و متخصص بیماری‌های داخلی با اشاره به افزایش چشمگیر تعداد بیماران کرونایی در استان و کشور اظهار داشت: تعداد مراجعه کنندگان به مطب‌ها و مراکز درمانی و بیمارستان‌ها در استان بوشهر نسبت به یک ماه گذشته حدود هشت برابر شده است و روز به روز شاهد افزایش تعداد مبتلایان به ویروس کرونا هستیم.

وی با بیان اینکه اکثریت بیماران جدید به ویروس جهش یافته مبتلا شده‌اند افزود: در بوشهر امکان تست برای تشخیص ویروس جهش یافته نداریم ولی ظاهر امر به گونه‌ای است که اکثریت مبتلایان جدید به کرونای جهش یافته مبتلا شده‌اند که قدرت سرایت بیشتری دارد ولی قدرت کشندگی ویروس تقریباً همانند ویروس چینی است.

لزوم استفاده صحیح و دقیق از ماسک

وی در ارتباط با نحوه استفاده از ماسک نیز گفت: اگر ماسک را کاملاً صحیح ببندیم و گیره آن را دقیق نصب کنیم که منفذی برای ورود ویروس نباشد درصد ابتلاء کاهش می‌یابد و استفاده از دو ماسک به دلیل اینکه، سه لایه بیشتر از صورت محافظت می‌کنند قطعاً درصد ابتلاء را پایین می‌آورد.

این فوق تخصص ریه در ارتباط با اینکه مبتلایان به کرونا چه زمانی به مراکز درمانی مراجعه کنند یادآور شد: اگر احساس کردید که علامت سرماخوردگی یا بدن درد و سردرد شدید به سراغتان آمده خود را قرنطینه کنید و با استراحت و استفاده از داروهای تقویتی و مسکن برای رفع مشکل اقدام کنید ولی اگر سرفه شدید یا تنگی نفس و فشار شدید در قفسه سینه احساس کردید حتماً به مراکز درمانی مراجعه کنید و تحت درمان تخصصی قرار گیرد چون احتمال درگیری ریه در این علائم بسیار زیاد است و ممکن است که نیاز به اکسیژن مکمل و درمان‌های تخصصی داشته باشند.

درمان‌های روتین را به تأخیر بیندازید

بحتویی با اشاره به اینکه در پیک چهارم و خطرناک بیماری قرار داریم توصیه کرد که برای چکاب دوره‌ای یا درمان‌هایی مثل کاشت مو و یا بیماری‌های ساده که قابلیت به تأخیر انداختن دارند، فعلاً تا پایان این پیک، به مراکز درمانی مراجعه نکنید تا درگیر ویروس نشوید.

توصیه به مبتلایان خفیف کرونا

وی همچنین در ارتباط با کسانی که علائم خفیف بیماری دارند نیز گفت: با ارتباط تلفنی با پزشک خانواده یا مراکز ۲۴ ساعته پاسخگویی وزارت بهداشت مثل ۴۰۳۰ وضعیت خود را تلفنی بیان کنید تا راهکار مقابله را دریافت کنید و حتی‌المقدور از مراجعه حضوری پرهیز شود مگر اینکه علائم شدید تنفسی پدیدار شود.

این فوق تخصص ریه با بیان اینکه کماکان در خانه ماندن مهم‌ترین راه پیشگیری است افزود: بعد از گذشت بیش از یک سال، کماکان در خانه ماندن مهم‌ترین راهکار مقابله با ویروس است و با رعایت فاصله اجتماعی و ماسک زدن می‌شود به مقابله با این ویروس رفت.

امکان ابتلای مجدد ویروس و مصونیت

وی در ارتباط با ابتلای مجدد به ویروس نیز یادآور شد: هر بار نوع جدیدی از ویروس بروز می‌کند، ولی می‌توان گفت فرد مبتلا تا حدود شش ماه در مقابل همان نوع از ویروس کرونا مصونیت دارد ولی اگر نوع و سویه جدیدی از ویروس ظاهر شود ممکن است مصون نباشد.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید