مرجع تصمیم گیری برای تعطیلی تهران کجاست ؟

کدخبر: ۴۰۷۲۹۳
اقتصادنیوز :‌ استاندار تهران گفت اقدامات مهمی باید پیگیری شود که پوشش واکسیناسیون افزایش یابد و نظارت‌ها دقیق‌تر، علمی تر و شدیدتر باشد.
مرجع تصمیم گیری برای تعطیلی تهران کجاست ؟

به گزارش اقتصادنیوز به نقل ازایسنا ،انوشیروان محسنی بندپی در جلسه ستاد مدیریت و مقابله با کرونای استان تهران با اشاره به موج چهارم کرونا اظهار کرد: بیماران سرپایی، بستری‌ها و به تبع آن فوتی‌ها رو به افزایش است در حالی که در هیچ یک از پیک‌های اول، دوم و سوم چنین وضعیتی را شاهد نبودیم.

وی ادامه داد: در پیک‌های گذشته بعد از مدتی پیک بیماران سرپایی و سپس بستری‌ها کاهش پیدا می‌کرد و به شرایط پایدار می‌رسیم ولی در پیک‌ چهارم شرایط تغییر کرده که به ویژگی‌های ویروس انگلیسی برمی‌گردد که به لحاظ قطر نیز یک‌چهارم ویروس ووهان چین است.

استاندار تهران عنوان کرد: اقدامات مهمی باید پیگیری شود که پوشش واکسیناسیون افزایش یابد و دیگر اینکه نظارت‌ها دقیق‌تر، علمی تر و شدیدتر باشد.

محسنی بندپی گفت: نظارت‌ها چند جنبه دارد و همه به اصناف بر نمی‌گردد، برخی دستگاه‌های اداری و اجرایی در شرایط قرمز محدودیت‌های خاصی را باید اجرا کنند دستگاه‌های ضروری یک سوم و عادی ۵۰ درصد دورکاری داشته باشند که در برخی دستگاه‌ها پرسنل از ماسک استفاده نمی‌کنند و برخی دستگاه‌های ملی نیز مانع ورود بازرسان استانداری شدند که دستگاه‌های متخلف به ستاد کرونا معرفی شدند.

استاندار تهران در خصوص تعطیلی هفته آینده برای تهران گفت: اکنون باید نسبت به اجرای دقیق مصوبات ستاد ملی کرونا و نظارت بر آنها اقدام کنیم و اگر چه لازم باشد خود ستاد ملی مقابله با کرونا نسبت به آن تصمیم گیری خواهد کرد.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید