سرنوشت فیس بوک ترامپ به کجا رسید؟
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، فیس بوک دسترسی ترامپ به حسابهای فیس بوک و اینستاگرامش را به دلیل نگرانی از ناآرامیهای خشونت آمیز بیشتر پس از حمله طرفداران رییس جمهور سابق به ساختمان کنگره در ششم ژانویه تعلیق کرد. سپس تصمیم گیری در این باره را به هیات نظارت مستقل خود واگذار کرد.
ترامپ که ۳۵ میلیون فالوئر در فیس بوک داشت، هوادارانش را تشویق کرده بود در مقابل کنگره تجمع کنند اما این حرکت به تلاش مرگبار برای متوقف کردن شمارش آرای کالج الکترال برای ریاست جمهوری جو بایدن تبدیل شد. ممنوعیت فعالیت ترامپ در فیس بوک ابتدا موقتی بود اما روز بعد به تعلیق به مدت نامعلوم تبدیل شد.
این هیات که در واکنش به انتقادها از فیس بوک در خصوص نحوه رسیدگی به محتوای مشکل ساز توسط این شرکت ایجاد شد، در اواسط آوریل اعلام کرد دوره اظهارنظر عمومی درباره این موضوع را تمدید کرده است.
بر اساس گزارش رویترز، این هیات در آن زمان اعلام کرده بود پرونده ترامپ بیش از ۹ هزار اظهارنظر دریافت کرده که بیش از هر پرونده دیگری است.
فعالیت ترامپ در توییتر برای همیشه ممنوع شده است. وی همچنین دسترسی به اسنپ چت، یوتیوب و توییچ اینتراکتیو را هم از دست داده است. از دست دادن دسترسی به شبکه اجتماعی، یک ضربه سیاسی برای ترامپ بود. ممنوعیت دسترسی به توییتر که ترامپ در آن ۸۹ میلیون هوادار داشت و از طریق این پلتفرم به توهین به رقیبانش و اعلام تصمیمات مهم می پرداخت، باعث شد ترامپ در هفته های پس از خروج از کاخ سفید تا حد زیادی ساکت شود. ترامپ از آن زمان بیانیه های مطبوعاتی صادر کرده و در برنامه های تلویزیونی محافظه کار حاضر می شود اما این استراتژی نفوذ و سرعت دسترسی مشابه پستهای شبکه اجتماعی وی را ندارد.