جزییاتی تازه از قتل مرموز معاون عمرانی حرم امامزاده صالح (ع)
معاون امنیتی و انتظامی استاندار تهران در خصوص قتل مهندس طاهری معاون عمرانی حرم امامزاده صالح (ع) گفت: این موضوع امنیتی نبوده و شخصی است.
![جزییاتی تازه از قتل مرموز معاون عمرانی حرم امامزاده صالح (ع)](https://cdn.eghtesadnews.com/thumbnail/XMGB128Iy8qc/mW4TY_vzMeEG1fqb61-mcCKrGYGcOSm4SW9Yyhl5b2N1qvFeEPKLcFkzrdrrAcG9cg9gAf9kJWJmze2Es8GZhDlkJqwVKQrtCdV8ybCtzS8,/JeufSjYRJGgi.jpg)
به گزارش اقتصاد نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، حمیدرضا گودرزی معاون امنیتی و انتظامی استاندار تهران اظهار کرد:با توجه به بررسیهایی که در رابطه با قتل معاون عمرانی حرم امامزاده صالح (ع) گرفته است، این موضوع امنیتی نبوده و شخصی است.
گفتنی است، مهندس طاهری معاون عمرانی حرم امامزاده صالح (ع) صبح روز گذشته به ضرب ۳ گلوله توسط افراد ناشناس به قتل رسید.
به محض اعلام این خبر عوامل پلیس آگاهی تهران بزرگ در محل حضور پیدا کردند و به بررسی موضوع پرداختند. شناسایی و دستگیری عامل یا عاملان این حادثه در دستور کار پلیس است و موضوع به صورت ویژه در دست بررسی است.