تحریمهای تازه آمریکا علیه افراد حقیقی و حقوقی
اقتصادنیوز :وزارت خزانهداری آمریکا در تازهترین تحریمها چند فرد حقیقی و حقوقی یمنی، سوری و اماراتی را تحریم کرد.
![تحریمهای تازه آمریکا علیه افراد حقیقی و حقوقی](https://cdn.eghtesadnews.com/thumbnail/al6c1IUt8G2s/mW4TY_vzMeEG1fqb61-mcCKrGYGcOSm4SW9Yyhl5b2N1qvFeEPKLcFkzrdrrAcG9cg9gAf9kJWJmze2Es8GZhDlkJqwVKQrtKmurKdcHfcg,/qfuPsawPw7LB.jpg)
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا ،ایالات متحده آمریکا به تازگی تحریمهایی را علیه ۴ شرکت حقوقی و چند شخص حقیقی در اتهامات مربوط به "تروریسم" وضع کرد.
خبرگزاری رویترز گزارش داد که این تحریمها علیه ۲ شهروند یمنی و ۲ سوری و یک اماراتی و سومالیایی و هندی و چند شرکت در دبی و استانبول و صنعاء که در کنترل نیروهای انصارالله است، وضع شدهاند.
وزارت خزانهداری آمریکا ضمن اعلام این موضوع به علت این تحریمها اشارهای نکرده و تنها آن را مرتبط با "تروریسم" دانست.