برآورد سخنگوی شورای نگهبان از میزان مشارکت مردم در انتخابات 1400
![برآورد سخنگوی شورای نگهبان از میزان مشارکت مردم در انتخابات 1400](https://cdn.eghtesadnews.com/thumbnail/zC0ad5pzTo71/mW4TY_vzMeEG1fqb61-mcCKrGYGcOSm4SW9Yyhl5b2N1qvFeEPKLcFkzrdrrAcG9cg9gAf9kJWJmze2Es8GZhDlkJqwVKQrt5p1PaLDoC_M,/lQg5JhxAnIuG.jpg)
به گزارش اقتصاد نیوز به نقل از ایسنا، عباسعلی کدخدایی در اتاق مانیتورینگ شورای نگهبان در جمع خبرنگاران گفت: انشاءالله تلاش های امروز نتیجه ای باشد که خیر و مصلحت کشور را در بر داشته باشد.
وی درباره برآورد خود از میزان مشارکت مردم در انتخابات گفت: مشارکت خوب است و ان شاءالله بهتر می شود و تا ۱۲ شب هم انتخابات ادامه دارد.
سخنگوی شورای نگهبان درباره تخلفات انتخاباتی گفت: تخلفات مربوط به صبح بود و الان هم درباره تبلیغات و کمبود تعرفه شکایت هایی بود که پیگیری می شود و جای نگرانی نیست.
کدخدایی درباره سامانه مردم ناظر و شکایات مردم در این سامانه گفت: مواردی که نیاز فوری بود رسیدگی شد و تذکر داده و برطرف شده و مساله ای که قابل توجه باشد چیزی نداریم و بررسی بیشتر را می طلبد و بعدا خدمتتان عرص می کنم.