تبلیغ خانه در دبی اشتباه بود اما بازی در «زخم کاری» نه
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا این بازیگر سینما و تلویزیون درباره سکانس حاشیه ساز سریال «زخم کاری» که مدتی پیش باعث شد برخی با او شوخی کرده و برخی او را به باد انتقاد بگیرند، عنوان کرد: اتفاقاتی که در مورد سکانس سریال «زخم کاری» که من بازی کرده بودم افتاد، خیلی طبیعی به نظر نمیرسد، اما دو وجه کاملا متضاد دارد؛ یکی کاملا شوخیِ شوخی است و یکی دیگر کاملا جدیِ جدی است. وجه شوخیاش اتفاقا من را نه تنها آزرده نکرد بلکه خیلی هم خوشحال شدم؛ زیرا در این شرایط ویژه که کشور دچار بحران، مرگ و میر و اتفاقات ناهنجار اجتماعی است، به نظر من این شوخی ها میتواند انبساط خاطری ایجاد کرده و ترموستاتی باشد برای اینکه مردم قدری بخندند و قدری خوشحال باشند و این مرا خوشحال کرد.
انتظار مردم از سیدجواد هاشمی عجیب و غریب است
هاشمی درباره وجه جدی واکنش ها به پوشش در صحنه ای که در سریال «زخم کاری» مقابل دوربین رفت، تصریح کرد: این وجه خیلی تعجب برانگیز است؛ از این جهت که خلاف شرع و خلاف قانونی صورت نگرفته است، اما انتظار برخی مردم از سیدجواد هاشمی در سینمای ایران، انتظار عجیب و غریبی است که به خاطر چندین سال بازی بنده در نقشهای مختلف شهدا و فیلمهای دفاع مقدس، شکل گرفته است.
این بازیگر تصریح کرد: شکی ندارم که باید این تابو شکسته شود. من ادعا نمیکنم که بازیگرم بلکه بیشتر به کارگردانی و نویسندگی علاقهمندم و همین طور تهیه فیلمهای کودک و نوجوان؛ اما همان قدر که ادعا میکنم یک آدم مذهبی هستم، تلاش میکنم که چهارچوبهای نظام مند شرعی را دچار خدشه نکنم.
تبلیغات خانه در دبی اشتباه بود و عذرخواهی هم کردم
این نویسنده و کارگردان افزود: گاهی در عرف اتفاقاتی برای من میافتد که این اتفاقات دور از عقل و منطق است و من باید اینها را به عنوان تابو بشکنم و این کار را خواهم کرد. البته گاهی چیزهایی هم هست که در شأن من نیست، مثل تبلیغاتی که درمورد خرید خانه در دبی کرده بودم که آن کار اشتباه بود و بابتش عذرخواهی هم کردم و با شهامت هم عذرخواهی کردم.
هاشمی تصریح کرد: نگاه جامعه اگر در مرز شوخی باشد، اشکالی ندارد؛ به شرطی که این شوخی ها هم شأنیت داشته باشد. اما اگر واقعا این انتقادها جدی باشد، باید فرهنگ جامعه را اصلاح کرد و مردم ما باید دیدگاهشان را عوض کنند و نگاهی تازه به چشم هایشان بدهند. امیدوارم که این اتفاق هر چه زودتر بیفتد.
او گفت: بخش اعظمی از اِشکال هم متوجه خود ما هنرمندان است که نتوانستیم فرهنگ درست، دقیق، سنجیده و منطبق با عقل را نهادینه کنیم. البته اذعان میکنم که ما هنرمندان دستمان بسته است و نویسنده ها سخت مینویسند. کشور ما دچار سانسور عجیب و غریبی است که خیلیهایش را به حساب مذهب می گذارند؛ در حالی که درست نیست و خیلی هایش را هم به حساب اخلاق میگذارند که آن هم به نظرم در خیلی از موارد تندروی است و باید اصلاح شود.
قبلا هم نقش شهید رجایی را بازی کرده ام
این بازیگر که در سریال جدید «راز ناتمام» (شهید باهنر) ایفای نقش کرده است، درباره نقشش در این مجموعه تاریخ معاصر که هنوز به آنتن نرسیده، توضیح داد: در سریال «راز ناتمام» نقش شهید رجایی را بازی کرده ام. این نقش را قبلا هم در سریال «دولت عشق» و چند کار کوتاه مربوط به شهید رجایی بازی کرده بودم. نقشی بود که با گریم روی من جواب داده بود. البته خودم احساس میکنم صورتم شباهتی به شهید رجایی ندارد اما گریمورها توانستند لِمش را پیدا کنند و اولین بار سعید ملکان این کار را کرد و به مرور این اتفاق تکرار شد. خیلی راضیام از اینکه این نقش را بازی کردم؛ شخصیت شهید رجایی آنقدر بزرگ و قابل احترام است که بیشتر از افتخار باید خوشحال باشم و امیدوارم که این سریال مورد توجه مردم قرار بگیرد.
امیدوارم دیگر کسی نگوید مگر خون بازیگر رنگین تر است
هاشمی در پایان درباره واکسیناسیون بازیگران و هنرمندان با تاکید بر اینکه جزو اقشار پرخطر جامعه بوده اند و در حقشان اجحاف شده است، عنوان کرد: به هر حال هنرمندان ما، به ویژه بازیگران و مجریان جزو قشری بودند که در زمینه واکسیناسیون در حقشان اجحاف شد. باید زودتر از بقیه واکسینه میشدند زیرا در همه جای دنیا تنها کسانی هستند که مجبورند در زمان کار ماسک را از روی صورتشان بردارند. خطری که برای بازیگران و مجریان وجود دارد حتی برای پزشکان و پرستاران در بیمارستان هم نیست زیرا آنها دو سه تا ماسک میگذارند و شیلد استفاده میکنند اما بازیگران و مجریان از این ایمنی برخوردار نیستند. قاعدتا باید زودتر واکسینه میشدند که این شرایط فراهم نشد و حالا که کار از کار گذشته و خیلی از دوستان و نزدیکان خوبم و همکاران عزیزم را از دست دادهام امیدوارم همچنان خیلی ها به این حرف مصر نباشند که مگر خون بازیگران رنگین تر است؛ اصلا بحث رنگین بودن خون نیست، بحث شغلی و کاری و حرفهای است. امیدوارم دیگر کسی این را نگوید و این موضوع نوشدارو پس از مرگ سهراب نشود.