یک بام و دو هوای دریافت هزینه‌های ساخت

کدخبر: ۴۵۹۴۶۰
شرکت صنعتی و ساختمانی «آسمان خراش» طراح، تامین‌کننده و مجری سقف عرشه فولادی در سال ۹۲ با هدف ارائه خدمات مربوط به عملیات ساخت در امور عمرانی از قبیل احداث ساختمان و راه تاسیس شد.
یک بام و دو هوای دریافت هزینه‌های ساخت

 به گزارش اقتصادنیوز به نقل از گروه شرکتهای دنیای‌اقتصاد؛ سایر با پیشرفت علوم و تکنولوژی و ضرورت به کار گیری روش‌های صنعتی سازی، اعضای شرکت تصمیم گرفتند تا با انتخاب سقف‌های مرکب عرشه فولادی به شکل تخصصی فعالیت خود را روی این بخش متمرکز کنند که ماحصل آن اجرای بیش از یک میلیون و ۴۸۵ هزار متر مربع سقف عرشه فولادی بوده است. امیرحسن علی عسگری، مدیر عامل شرکت صنعتی و ساختمانی آسمان خراش به «دنیای اقتصاد» می‌گوید: یکی از عمده ترین عللی که باعث استقبال کارفرمایان از همکاری با شرکت ما شده، پایبندی کامل به اخلاق حرفه‌ای و عدم تخطی از قرارداد اولیه است. نکته مهم دیگر کم کردن حاشیه سود شرکت بوده است که البته این سود کمتر با فعالیت و اجرای بیشتر جبران شده است.

 نکته مهم دیگر اینکه حدود هفت سال پیش سراغ تهاتر و دریافت ملک در قبال تولید و اجرای سقف عرشه فولادی رفتیم. با قبول این ریسک اگر چه موجودی نقدی شرکت کاهش یافت، اما با توجه به تورم‌های بالا در بخش املاک طی چند سال اخیر، ارزش پول ما حفظ شد و در سالیان اخیر که شرکت‌ها دچار مشکلات مالی شدند، این املاک باعث شد تا حتی برخلاف بسیاری از شرکت‌های توانمند و متخصص بتوانیم خودمان را در بازار نگه داریم و روز به روز خودمان را به عنوان یک شرکت توانمند مطرح کنیم. تعهد و علاقه کارکنان به شرکت نیز از دیگر عواملی است که باعث شده تا کارها با قدرت پیش برود که البته ما هم سعی کرده‌ایم این عرق و علاقه را بی‌پاسخ نگذاریم.مدیر عامل شرکت آسمان خراش در ادامه به انتقاد از سیاست‌های موجود در قبال بخش خصوصی می‌پردازد و می‌گوید: یکی از انتقاد‌های من این است که چرا دولت و سایر نهادها در زمان دریافت هزینه‌ها از شرکت‌های بخش خصوصی تا این حد دقیق و مجهز به تکنولوژی هستند و به قول معروف مو را از ماست می‌کشند، اما در زمان پرداخت و انجام تعهدات بسیار ضعیف و سنتی عمل می‌کنند؟! این دیدگاه واقعا به شرکت‌هایی را که به طور منظم و دقیق فعالیت می‌کنند و با ایجاد اشتغال به اقتصاد و جامعه کمک کرده‌اند، دچار مشکل و یاس می‌کند. سوال من این است که چرا این امکان را برای شرکت‌های موفق که در طول سالیان متمادی عملکرد شفافی دارند، فراهم نمی‌کنند که حداقل بتوانند از تسهیلات بانکی با سود ۲۰ درصد بدون ضمانت‌نامه استفاده کنند یا اینکه پروژه‌هایی برای  تشویق و تداوم پیشرفت‌ها به شرکت واگذار کنند؟! امیدوارم مسوولان برای حمایت از تولید و بخش خصوصی از شعار فاصله بگیرند و راهکار عملیاتی را در پیش بگیرند.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    • نیم قرن با اقتصاد ایران؛ ۲ آذر

      اقتصادنیوز: در پروژه «نیم قرن با اقتصاد ایران» تلاش بر این است تا از قبل اخبار و گزارش های اقتصادی به تصویر روشنی از…

    کارگزاری مفید