خبر بد نماینده سازمان جهانی بهداشت درباره کرونا

کدخبر: ۴۶۹۵۳۰
«ملیتا ووجنوویچ» نماینده سازمان جهانی بهداشت در روسیه گفت نحوه پیشرفت همه‌گیری کرونا نشان می‌دهد که ویروس هرگز به طور کامل از بین نمی‌رود و در عوض به شکل یک بیماری بومی در گردش خواهد بود.
خبر بد نماینده سازمان جهانی بهداشت درباره کرونا

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس، نماینده سازمان جهانی بهداشت در روسیه گفت ویروس کرونا هرگز به طور کامل از بین نمی‌رود و در عوض به شکل یک بیماری بومی در گردش خواهد بود.

«ملیتا ووجنوویچ» نماینده سازمان جهانی بهداشت در روسیه گفت نحوه پیشرفت همه‌گیری کرونا نشان می‌دهد که ویروس هرگز به طور کامل از بین نمی‌رود و در عوض به شکل یک بیماری بومی در گردش خواهد بود.

وی در این خصوص اظهار داشت: کرونا در راه تبدیل شدن به یک بیماری بومی است. این به معنی آن است که از بین نمی‌رود؛ اما ما یاد گرفته‌ایم که چگونه آن را درمان کنیم و چگونه از خود در برابر آن محافظت کنیم.

نماینده سازمان جهانی بهداشت افزود: مهمتر از همه، ما اکنون باید شیوع را مهار کنیم و تعداد افراد آسیب‌پذیر را کاهش دهیم، در غیر این صورت، سویه‌های جدید به شکل غیرقابل پیش‌بینی ظاهر خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری «تاس» روسیه، او گفت که هنوز برای آسودگی خاطر بشر خیلی زود است. 

ووجنوویچ در خصوص اقدامات لازم برای مهار همه‌گیری گفت: علاوه بر واکسیناسیون، در حال حاضر رعایت سایر اقدامات حفاظتی نیز بسیار مهم است: زدن ماسک و تعویض آن در فواصل زمانی توصیه شده، تهویه اتاق‌ها و اجتناب از گروه‌های بزرگ افراد در فضاهای بسته بسیار مهم است. 

اخیراً سویه جدید کرونا با نام اُمیکرون در حال شیوع در کشورهای جهان است و آمریکا و اروپا را با موج جدیدی از موارد ابتلا و بستری مواجه کرده است.

سازمان جهانی بهداشت  روز ۵ آذر ۱۴۰۰ طی جلسه‌ای در ژنو با انتشار بیانیه‌ای رسما سویه B.۱.۱۵۲۹ را با نام اُمیکرون معرفی کرد و آن را در رده‌های نگران‌کننده در کنار سویه‌های آلفا، بتا، دلتا و گاما قرار داد. این سازمان در بیانیه خود به تمام کشورهای جهان توصیه کرد تا با افزایش نظارت و بررسی ژنتیکی سویه به درک بهتر آن کمک کنند.

این نهاد جهانی اخیراً در گزارشی اعلام کرد موارد ابتلا به اُمیکرون هر ۳۶ تا ۷۲ ساعت، دو برابر می‌شود که این امر نشان می‌دهد این سویه جدید از «رشد قابل توجهی» نسبت به نوع دلتا برخوردار است. 

در حالی که تصور می‌شود بیماری ناشی از سویه اُمیکرون به طور بالقوه شدت کمتری دارد، مقامات بهداشت و سلامت هشدار داده‌اند که تعداد زیاد ابتلاها می‌تواند سیستم‌های درمانی را تحت فشار قرار دهد که برخی از آن‌ها همین حالاها هم در تلاش برای مدیریت افزایش بیماران و کمبود کارکنان هستند.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید