توضیحات وزیر علوم درباره آموزش مجازی در سال تحصیلی جدید
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، وزیر علوم گفت: دانشگاهها در موارد خاصی که لازم باشد می توانند کلاسها را بهصورت تلفیقی حضوری و مجازی برگزار کنند.
محمد علی زلفی گل امروز در حاشیه مراسم آئین بزرگداشت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی که در دانشگاه الزهرا برگزار شد در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که آیا قرار است آزمون سراسری هزار و چهارصد و دو براساس مصوبه قبلی مجلس برگزار شود، گفت: ما در اجرای کنکور سراسری، دو نهاد داریم که تصمیمات آنها ملاک عمل قرار میگیرد، هم مجلس شورای اسلامی و هم شورای انقلاب فرهنگی، اگر مجلس شورای اسلامی قوانینش قبل از شورایعالی انقلاب فرهنگی باشد و در تناقض با آن نباشد حتماً مصوبات مجلس شورای اسلامی را لحاظ میکنیم حتماً مصوبات شورایعالی انقلاب فرهنگی را هم موظف هستیم عمل کنیم.
وی ادامه داد: خوشبختانه این دو تناقضی با یکدیگر ندارند و ما سعی میکنیم به گونهای عمل کنیم که همه مصوبات قانونی لحاظ شود.
وزیر علوم درباره اینکه آموزش مجازی در سال تحصیلی جدید به چه شکل خواهد بود افزود: آموزش دانشگاهها بهصورت کاملاً حضوری خواهد بود اما دانشگاهها در موارد خاصی که لازم باشد بهصورت تلفیقی، هم آموزش حضوری و هم مجازی را پی بگیرند، مختارند منتهی آموزش مجازی بهصورت تکمیلی خواهد بود تا دانشجویان را برای تفهیم بیشتر مطالب کمک کند.
زلفی گل درپاسخ به این سوال که متقاضیان دوره کارشناسی ارشد معترض هستند که فاصله این کنکور با کنکور قبلی باید یکسال باشد ولی این کنکور ظاهراً یکسال نگذشتهاست و وزارت علوم چه تمهیدی دارد افزود: در دوران شیوع کرونا، بحث برگزاری کنکور نوع خاصی بود، با توجه به شرایط ویروس کرونا تصمیمگیری میشد، اما الان که بحث حضوری شدن دانشگاهها آغاز شدهاست، طبق همان برنامه قبلی انجام میشود چون اگر کنکور جابجا شود نظم و نظام آموزشی در آغاز سال تحصیلی بههم میریزد و در مجموع سیستم آموزش عالی با مشکل مواجه میشود.
وی ادامه داد: بنابراین موظف هستیم طبق زمانبندی کارشناسی، کنکور را برگزار کنیم.
وزیر علوم درپاسخ به این سوال که براساس صحبتهای معاون اداری مالی وزارت علوم تا پایان شهریور ماه حقوق باقیمانده حقالتدریسها پرداخت میشود و اینکه آیا این روند در حال انجام است و معوقی باقی نمیماند، افزود: شما حتماً استحضار دارید اعتبارات دست وزارت علوم نیست، دست سازمان برنامه و بودجه است آنها اگر اعتبارات لازم و کافی را به وزارت علوم ارائه دهند ما علاقهمندیم در اولین فرصت آن را پرداخت کنیم این سوال را باید از سازمان برنامه پرسید.
وی درباره اینکه آیا قرار است بورس جدید راهاندازی کنید گفت: خوشبختانه در کشور فارغ التحصیلان دکتری در همه رشتهها داریم نیازی به بورسیه کردن فعلاً نداریم، بحث بورسیه برای دانشجویان غیر ایرانی است که علاقمند هستند در داخل کشور تحصیل کنند که آن هم با شرایط و محدودیت خاص است.