آیت الله رحمت درگذشت
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از جماران ، متن پیام حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی بدین شرح است:
بسمه تعالی
درگذشت عالم مجاهد و روحانی بزرگوار آیت الله حاج شیخ محمد رضا رحمت طاب ثراه موجب تأثر شد. آن فقید سعید از زمره دوستان و یاران وفادار امام خمینی (س)در نجف اشرف بود و تا آخرین روزهای عمر در پایبندی به راه و آرمان امام ثابت قدم ماند و با حضور در دفتر امام ارادت خود را به آن راحل عظیم الشأن نشان داد. تلاش ایشان در ضبط درسهای امام در نجف و نگهداری آنها از نقاط به یاد ماندنی زندگی آن بزرگوار است. هم چنین سال ها تصدی امامت جمعه و مسئولیت های مختلف در نظام اسلامی برای آن مرحوم جایگاهی ممتاز قرار داده است.
اینجانب ضمن عرض تسلیت درگذشت ایشان به فرزندان و علاقمندانشان از خدای متعال علو درجات را برای روح ایشان مسئلت دارم و حشر ایشان را با اولیاء طاهرین خواستارم.
مردی که تمام زندگی را به آرمانش بخشید
همچنین مهدی حسینی دورود در یادداشتی در جماران نوشت؛
آیتالله محمد رضا رحمت در همان سال ۱۳۴۰ که با جمع کثیری از انجمن پیروان قرآن برای شرکت در مراسم چهلم آیتالله العظمی بروجردی از مشهد راهی قم شد با دقت و تحقیق به حاجآقا روحالله خمینی رسید و نهایت در عصر یکی از روزها با ایشان در منزلشان دیدار و از آنجا رسماً مقلد امام شد .
در سالهای ۴۱ و ۴۲ با تاسیس کانون بحث و انتقاد در مشهد و تکثیر و توزیع اعلامیههای امام با شهید هاشمی نژاد آشنا و در متن مبارزات قرار گرفته و زندانی میشود.
سال ۱۳۴۶ قاچاقی راهی نجف شده و تا هجرت امام از عراق، در حلقه اول یاران و شاگردان ایشان و آیتالله شهید سید مصطفی خمینی قرار میگیرد.
ماجراهای تلخ و شیرین بسیاری از زندگی پر فراز و فرودش را برای من نقل کرده که کم و بیش شنیدهایم و خواندهایم.
گفتهها بسیار است ولی من به اختصار چند نکتهای را که خود از زندگی و فکر و مرام او دریافتهام، با دوستان ارجمند به اشتراک میگذارم:
آیتالله رحمت همه زندگی خود را برای آرمانش " بخشید".
رحمت نازنین ما، در دین ورزی و عشق به امام و انقلاب و مردم، مؤمنی آگاه، وفادار و پیشگام و کمنظیر بود.
از تظاهر بهدور بود و قوت و حلاوت افکار و اعمال او در شعارها و رسم و آیینهای امروزین محدود نمیشد.
امام و راه امام و مردم را با جان و دل باور داشت.
با همه فرصتها و مناصب و موقعیتهایی که داشت اما؛ اساس اخلاق و آزادی خواهی و شجاعت و ادب و حکمت و ساده زیستی و راستگویی و زهد و دنیاگریزی و پاکدستی و از همه مهمتر " هیچ انگاری قدرت و ثروت" در زندگی او آنچنان موج میزد که تا امروز هم در خانهای استیجاری و با مشقت بسیار زندگی میکرد.