کدام شهرها امسال رتبه‌دار سفر و جابجایی بودند؟

کدخبر: ۶۲۳۲۵۸
دبیر ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر از رشد سفر در سیستان و بلوچستان و چند استان دیگر در هشت ماه نخست سال خبر داد.
کدام شهرها امسال رتبه‌دار سفر و جابجایی بودند؟

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، مصطفی فاطمی، مدیرکل توسعه گردشگری داخلی و دبیر ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر درباره گزارش وضعیت سفرهای جاده‌ای داخلی در هشت ماه نخست امسال، به ایسنا گفت: در این مدت بعضی از استان‌ها از جمله  سیستان و بلوچستان، بوشهر و ایلام بیشترین رشد حمل و نقل را تجربه کرده‌اند،  درحالی‌که  تعداد سفر و جابه‌جایی به ترتیب در استان‌های خراسان رضوی، مازندران و گیلان در بالاترین سطح بوده است . این استان‌ها همانطور که رشد سفر و حمل و نقل را در هشت ماه نخست امسال تجربه کرده‌اند رشد اقامت هم داشته‌اند.  

او همچنین درباره پیش‌بینی‌های مربوط به سفر در ماه‌های باقی‌مانده سال اظهار کرد:  با توجه به اینکه تعداد تعطیلات زمستانی تا کنون کم بوده است، پیش‌بینی می‌شود از نیمه دوم بهمن‌ماه با توجه به تعطیلی‌های تقویمی، سفر با حجم بیشتری انجام شود و بیشترین سفرها هم به مناطق جنوبی ایران به‌ویژه جزایر خلیج فارس باشد . براین اساس و به منظور توزیع جمعیت مسافر متناسب با زیرساخت، به تدریج ظرفیت تحمل شهرها و شهرهای مکمل اعلام می‌شود تا مردم با توجه به آن ظرفیت، مقصد سفر و اقامت خود را انتخاب کنند.  

فاطمی همچنین گفت:  وضعیت آب و هوا امسال روی سفرها بسیار تاثیر گذاشته است، به گونه‌ای که در زمستان امسال برخی از مناطق که در زمستان مسافر نداشتند، مسیر و مقصد سفر شدند، از جمله کردستان، کرمانشاه و همدان.

دبیر ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود وضعیت آب و هوا کماکان روی سفرهای زمستانی تاثیر داشته باشد و در نیمه دوم این فصل شهرهای غربی و شمال غربی با حجمی از سفرها روبه‌رو شوند، که در این صورت توزیع مکانی سفرها را تجربه خواهیم کرد. البته اگر هوا سرد شود، قطعا مسافران به شکل سنتی، شهرهای جنوبی ایران را انتخاب می‌کنند.  

او این احتمال را مطرح کرد که  استقبال از مقاصد جنوبی ایران، ممکن است محدودیت‌هایی را برای برخی مناطق در جنوب کشور ایجاد کند و اگر تعداد مسافر از ظرفیت تحمل آن مناطق بیشتر شود، از ورود و پذیرش مسافر به آنجا جلوگیری خواهد شد؛ از جمله این مناطق که رصد می‌شوند جزیره هرمز و بنادر جنوبی از جمله گناوه است که معمولا در نیمه دوم زمستان با حجم زیادی از مسافر مواجه می‌شوند.  

مدیر توسعه گردشگری داخلی همچنین گفت: در تعطیلات نوروز نیز با توجه به همزمانی با ماه رمضان، با احترام به مناسک و قواعد این ماه، سیاست بخش گردشگری همچنان خدمات‌رسانی به مسافران همانند نوروز گذشته است.  

فاطمی افزود: ستاد سفر برای رصد آب و هوا با سازمان هواشناسی، که یکی از اعضای ستاد سفر است در هماهنگی است. قطعا گزارش‌های دقیق‌تر این سازمان به برنامه‌ریزی سفر کمک می‌کند.  

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید