تروریستها مدعی شدند: به 2 کیلومتری حلب رسیدهایم
![تروریستها مدعی شدند: به 2 کیلومتری حلب رسیدهایم](https://cdn.eghtesadnews.com/thumbnail/Y2d9gWGSIyL7/mW4TY_vzMeEG1fqb61-mcCKrGYGcOSm4SW9Yyhl5b2N1qvFeEPKLcFkzrdrrAcG9cg9gAf9kJWJmze2Es8GZhDlkJqwVKQrtvQkkvC5sVJ8,/%D8%AD%D9%84%D8%A8.jpg)
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، پایگاه خبری النشره هم به نقل از منابع وابسته به مخالفان سوری از سیطره تروریستها بر شهرک خان طومان و زیتان در حومه جنوبی حلب خبر داد.
ادارۀ موسوم به «عملیات نظامی معارضان سوریه» مدعی شد که مناطق «خان طومان»، «زیتان»، روستاهای «معردبسه» و «برنه» و مرکز پژوهشهای علمی در اطراف شهر حلب را تحت سلطه خود درآوردهاند.
اقتصادنیوز: النشره به نقل از منابع وابسته به مخالفان سوری از سیطره تروریستها بر شهرک خان طومان و زیتان در حومه جنوبی حلب خبر داد.
این ادعا در حالی مطرح شده که ارتش سوریه تا لحظه انتشار این گزارش واکنشی به این ادعا نشان داده است.