ژاپن قصد دارد زخمیان و مجروحان غزه را درمان کند

کدخبر: ۷۰۴۰۷۹
اقتصادنیوز:«شیگرو ایشیبا» نخست وزیر ژاپن گفت که طرح توکیو برای پذیرش و درمان بیماران و مجروحان غزه در کشورش ارتباطی با برنامه دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به منظور کوچاندن اجباری مردم نوار غزه ندارد.
ژاپن قصد دارد زخمیان و مجروحان غزه را درمان کند

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، وی چهارشنبه در نشست پارلمان ژاپن اظهار کرد: ما مشتاقانه در حال بررسی امکان مداوای شمار اندکی از بیماران در ژاپن هستیم.

وی تاکید کرد: پیش‌فرض اصلی این است که این افراد پس از درمان به خانه‌های خود بازگردند.

نخست وزیر ژاپن با بیان اینکه «هدف این نیست که مردم نوار غزه به ژاپن منتقل شوند» افزود که برنامه توکیو «هیچ ارتباطی با مجموعه اظهارات اخیر ترامپ ندارد.»

رئیس جمهوری آمریکا ۲۵ ژانویه (۶ بهمن ۱۴۰۳) طرح انتقال ساکنان غزه به کشورهای همسایه مانند مصر و اردن و مدتی بعد نیز، طرح تصاحب غزه از سوی آمریکا را مطرح کرد.

این اظهارات با واکنش منفی گسترده بین‌المللی از جمله اردن و مصر، سایر کشورهای عربی و اروپایی و سازمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی مواجه شد.

خبر مرتبط
حمایت آمریکا از تصمیم لغو کمکهای مالی به خانواده اسرای فلسطینی

اقتصادنیوز: آمریکا از لغو کمک‌های مالی برای خانواده‌های اسرا، شهدا و مجروحان فلسطینی توسط تشکیلات خودگردان، استقبال کرد.

اسرائیل با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخت اما به اهداف خود یعنی نابودی جنبش حماس و بازگرداندن اسرای اسرائیلی از راه جنگ نشد و مجبور به توافق آتش بس با این جنبش شد.

وزارت بهداشت غزه اعلام کرده است که شمار شهدای نوار غزه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون به بیش از ۴۸ هزار و ۲۰۰ نفر و تعداد زخمی‌ها نیز به بیش از ۱۱۱ هزار و ۶۶۰ نفر رسید.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید