جنگنده‌های اسرائیلی به لبنان حمله کردند

کدخبر: ۷۱۰۷۵۵
اقتصادنیوز: جنگنده‌های رژیم صهیونیستی ارتفاعات اطراف بلدة "النبی شیت" در سلسله شرقی لبنان را هدف قرار دادند.
جنگنده‌های اسرائیلی به لبنان حمله کردند

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، همچنین، یک حمله هوایی دیگر در محدوده بلدة "شمسطار" در غرب منطقه بعلبک، شرق لبنان، انجام شده است.

آتش‌بس بین رژیم صهیونیستی و لبنان با میانجیگری بین‌المللی بامداد روز چهارشنبه هفتم آذر ماه گذشته اجرایی شد.

خبر مرتبط
ارتش اسرائیل از آغاز عملیات زمینی در غزه خبر داد

اقتصادنیوز: ارتش اسرائیل اعلام کرد که عملیات زمینی در رفح را ساعتی پیش آغاز کرده است.

از زمان اجرایی شدن این توافق، ارتش رژیم صهیونیستی چندین بار با حمله به مناطق جنوبی لبنان و شهید و زخمی کردن شهروندان این کشور، آتش بس را نقض و از بازگشت آوارگان لبنانی به برخی شهرک‌ها و روستاها در جنوب این کشور ممانعت کرده است.

رژیم اسرائیل همچنین عقب نشینی نسبی انجام داده و از تکمیل خروج خود از جنوب لبنان تا ۱۸ فوریه ۲۰۲۵ (۳۰ بهمن ۱۴۰۳) همانطور که در توافق تصریح شده، طفره رفته است و همچنان پنج نقطه اصلی این کشور تپه الحمامص، تپه العویضه، کوه بلاط، اللبونه و العزیه را اشغال کرده است.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    • رهبر انقلاب در دیدار نوروزی با هزاران نفر از مردم تبیین کردند:

      اقتصادنیوز: رهبر معظم انقلاب اسلامی در اولین روز سال نو در دیدار با هزاران نفر از قشرهای مختلف مردم، سنت ایرانیان مبنی…

    کارگزاری مفید