نیم میلیون خودرو در نوروز در تهران جریمه شدند

کدخبر: ۷۱۳۶۳۵
اقتصادنیوز: رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: بیش از ۵۰۰ هزار خودرو در ۲۰ روز نخست فروردین ۱۴۰۴ در تهران جریمه شدند.
نیم میلیون خودرو در نوروز در تهران جریمه شدند

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، سردار سید ابوالفضل موسوی پور رئیس پلیس راهور تهران بزرگ، با اشاره به تخلفات ساکن در تهران اظهار داشت: در ۲۰ روز ابتدایی فروردین ماه سال جاری، بیش از ۵۰۰ هزار خودرو به دلیل تخلفات ساکن جریمه شدند. این تخلفات شامل توقف‌های غیرمجاز، سد معبر و.... بوده است که تأثیر منفی بر نظم پایتخت و جریان ترافیک داشته‌اند.

خبر مرتبط
چرا ایرانی ها با وجود ریسک بالای تصادفات، زیاد سفر می‌کنند؟

اقتصادنیوز: تقی آزاد ارمکی جامعه‌شناس درباره میزان تصادفات جاده‌ای و تعداد فوتی‌هایی که هر سال در نوروز ثبت می‌شود دیدگاه تازه ای دارد.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ افزود: بر اساس ماده ۱۶۳ آئین‌نامه راهنمایی و رانندگی، توقف وسایل نقلیه در محل‌های ممنوعه و تخلفات ساکن مانند سد معبر، توقف در گذرگاه عابر پیاده و پارک در محل‌های غیرمجاز و..... نقض قوانین راهنمایی و رانندگی تلقی می‌شود و مستلزم جریمه برای رانندگان متخلف است.

سردار موسوی‌پور در پایان تأکید کرد: تخلفات ساکن نه‌تنها نظم شهری را مختل می‌کند، بلکه حقوق عمومی شهروندان را نیز زیر پا می‌گذارد. پلیس راهنمایی و رانندگی با جدیت به مقابله با این تخلفات ادامه خواهد داد، تا خیابان‌های پایتخت، فضایی امن‌تر و منظم‌تر برای همه باشد.

شما می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر، پیرامون اخبار مرتبط با پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، در حوزه تصادفات، حوادث، تخلفات، طرح‌های ترافیکی و اخبار تکمیلی روزانه به سامانه http://tehran.rahvar120.ir مراجعه کنید.

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید