سفیر آمریکا در اوکراین زودتر از موعد کناره گیری می کند

کدخبر: ۷۱۳۷۳۴
اقتصادنیوز: بریجیت برینک، سفیر ایالات متحده در اوکراین، قصد دارد زودتر از موعد از سمت خود استعفا دهد.
سفیر آمریکا در اوکراین زودتر از موعد کناره گیری می کند

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از تسنیم، منابع آمریکایی از استعفای سفیر این کشور در اوکراین در پی اختلافات سیاسی با دولت ترامپ و همچنین مسائل شخصی وی خبر دادند.

«بریجیت برینک»، سفیر آمریکا در اوکراین، پس از نزدیک به سه سال خدمت در کی‌یف، از سمت خود کناره‌گیری می‌کند. وزارت امور خارجه آمریکا این تصمیم را تأیید کرده و اعلام کرده است که برینک به‌صورت داوطلبانه این تصمیم را گرفته است.

به نوشته وبگاه شبکه سی بی اس، سخنگوی وزارت امور خارجه اظهار داشت: «سفیر برینک در حال کناره‌گیری است. او به مدت سه سال در آنجا سفیر بوده است - این مدت طولانی در یک منطقه جنگی است».

خبر مرتبط
85 کشته در حمله موشکی روسیه به نشست نظامیان اوکراینی و مربیان خارجی

در حمله موشکی روسیه به نشست نظامیان اوکراینی و مربیان خارجی در شهر «کریوی ریه»، ۸۵ نفر کشته شده‌اند.

برینک در مه 2022 توسط رئیس‌جمهور وقت، جو بایدن، به‌عنوان سفیر در اوکراین منصوب شد و در دوره‌ای حساس از روابط آمریکا و اوکراین در این کشور حضور داشت. او نقش مهمی در مدیریت روابط دو کشور در طول دو دولت با سیاست‌های متفاوت در قبال اوکراین داشت. برینک یکی از چندین دیپلمات ارشد حرفه‌ای است که در دولت کنونی از سمت خود کناره‌گیری می‌کنند.

در این میان فایننشال تایمز به نقل از منابع آگاه گزارش داد که سفیر آمریکا در اوکراین در بحبوحه اختلافات سیاسی فزاینده با دولت ترامپ استعفا کرده است.

استعفای او در زمانی صورت می‌گیرد که دولت ترامپ در تلاش است تا توافق صلحی بین اوکراین و روسیه برای پایان دادن به جنگی که با تهاجم روسیه در سال 2022 آغاز شد، برقرار کند. واشنگتن در هفته‌های اخیر سعی کرده است دو توافق آتش‌بس محدود را اجرا کند، اما هر دو ناکام مانده‌اند.

به نوشته سی بی اس، هنوز جانشینی برای برینک تعیین نشده است، اما کریس اسمیت، معاون دستیار وزیر امور خارجه در امور اروپای شرقی، به‌عنوان یکی از گزینه‌ها مطرح شده است. اسمیت پیش‌تر به‌عنوان معاون رئیس مأموریت در سفارت آمریکا در کی‌یف خدمت کرده است.

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید