ماجرای ورود جنگنده های اسرائیلی به ایران از زبان امیر اسماعیلی
به گزارش اقتصادنیوز ، امیر فرزاد اسماعیلی، فرمانده سابق قرارگاه مرکزی پدافند هوایی در گفتگویی به بیان نکاتی درباره تهدیدات رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران و شایعه ورود جنگنده های این رژیم به آسمان کشور پرداخت.
واکنش امیر اسماعیلی به شایعه درز اطلاعات و برکناریش از ارتش
بخشی از گفتگوی امیر اسماعیلی را در ادامه بخوانید.
در مقاطع مختلف ما شاهد برخی تهدیدات صریح از سوی رژیم صهیونیستی هستیم که مقاماتشان یا رسانهها و افراد وابسته به آنها اعلام میکنند که این رژیم آماده حمله به ایران است و برای مثال میخواهد مراکز حساس کشور ما را هدف قرار دهد. برخی معتقدند این تهدیدات بیشتر عملیات روانی است ولی به هرحال نیروهای مسلح تهدیدات کوچک را هم نادیده نمیگیرند. ارزیابی شما از این تهدیدات چیست و چقدر این تهدیدات امکان اجرایی شدن دارد؟
اگر رژیم غاصب صهیونیستی ادعا میکند که فلان جا را میزند، مطمئن باشید پشت این قضیه یک مسئله اقتصادی نهفته است. کلا شیوه کار اینها به همین صورت است. خود آنها بخوبی میدانند که اولین اقدامشان علیه ما آخرین لحظهای است که آنها آسمان را میبینند و نفس میکشند.
نیروهای مسلح ما برای دفاع از آسمان کشور کمترین غفلتی ندارند و دائم در حال فعالیت هستند. شما یادتان هست در سال 93 هواپیمایی که حامل 108 نظامی آمریکایی بود و به دروغ با نام غیر نظامی از افغانستان به سمت یکی از کشورهای حاشیه خلیج فارس در حال حرکت بود، در کشور ما به زمین نشانده شد.
همان موقع جنگندههای اف 18 آمریکایی به مرزهای آبی و هوایی ما نزدیک شدند اما به آنها اخطار داده شد که تمکین کردند. خلبان آن هواپیما هم عذر خواهی کرد و پذیرفت که دستورالعملها را رعایت نکرده و میخواسته با میانبر زدن از جمهوری اسلامی مسیر را نزدیکتر کند، اما این دروغ گویی از نظر ما پذیرفته نبود.
* در پی این تهدیدات، گاهی هم اخباری در فضای مجازی منتشر میشود که مثلا هواپیماهای جنگنده اسرائیلی وارد فضای ایران شدند و بعد از انجام ماموریت برگشتند. این یک واقعیت است که این رژیم از هواپیماهای روز دنیا بهره میگیرد که نمونه آن جنگنده اف35 است ولی واقعا این هواپیماها این امکان را دارند که بدون اطلاع پدافند هوایی وارد فضای ایران بشوند و برگردند و هیچ برخوردی با آنها صورت نگیرد؟
شایعات دروغ همیشه وجود دارد. در مورد تقرب جنگنده های اف 35 رژیم اشغالگرقدس به مرزهای کشور که قبلا هم منتشر شده بود، اگر به سابقه اخبار مراجعه شود می بینیم که اولین کسی که این موضوع را تکذیب کرد رژیم صهیونیستی بود. بله جنگنده اف35 یک هواپیمای خیلی پیشرفته است که در اختیار این ها قرار گرفته و این رژیم هم قصد ندارد از این هواپیما استفاده اقتصادی و کشاورزی بکنند بلکه می خواهند از آن یک استفاده نظامی وضد امنیتی علیه دیگران داشته باشند. اما رژیم اشعالگرقدس هم می داند استفاده نادرست از امکاناتی که دارند، کمترین تبعاتش نابودی موجودیت آنهاست.
در مورد اینکه آیا جمهوری اسلامی توانایی کشف جنگندهها و هواپیماهای رادار گریز را دارد یا نه من مثالی میزنم. زمانی میگفتند هواپیمای u2 آمریکایی در ارتفاع 80 هزار پایی از آسمان ایران عبور میکند و ایران هم نمیتواند با آن مقابله کند اما ما صوت مکالمه و اعلام اخطار به این هواپیما را دراختیار صدا و سیما قراردادیم و پخش شد.
این هواپیما از کرانه پاکستان به سمت افغانستان در حرکت بود که دو رادار کشور ما به آن اخطار دادند در صورتی که در عرف بینالمللی اینگونه است که تنها یک رادار به هواپیما اخطار میدهد اما با دو رادار به این هواپیما اخطار دادیم تا این هواپیما -که خودش پردازشگر سیستم های دفاعی کشور های مختلف است- بفهمد که از طریق دو رادار و با دو فرکانس مختلف مورد پردازش قرار گرفته است. علاوه بر این، در ارتفاع 67 هزار پایی روی این هواپیما قفل راداری هم انجام شد و این موضوع را هم خود هواپیما از طریق سامانه داپلر و رادارهای پهلونگر خود متوجه شد.
ما امروز به این فناوری دست یافتیم که حتی یک موشک بالستیک که در ارتفاع 150 هزار پایی به سمت زمین شیرجه میزند را نیز بتوانیم کشف و رهگیری کنیم.
در دنیا مرسوم است کسی که سامانه آفندی میسازد برای قدرت نمایی هم که شده، مشخصات آن را اعلام میکند اما کسی که سامانه پدافندی میسازد نمیتواند مشخصات و اجزای سامانه خود را اعلام کند به همین دلیل است که در این مورد شبهه ایجاد میشود.
سامانههای پدافندی خودشان را در هنگام رزم نشان میدهند. تاکنون که اسرائیلیها فقط رجز خواندند و ادعا کردهاند که نفوذ کردهایم به آسمان ایران که بعداً خودشان آن را تکذیب کردند.
سرنوشت نفوذ در کشور برای هر پرنده بیگانه میشود همان بلایی که سر آرکیو170 آمریکایی آمد و اوباما حاضر بود مبالغ بیشتر از هزینه تولید آن را بپردازد تا لاشهاش را تحویل بگیرد.