کیهان:
استفاده دانشآموزان از اینترنت در کنار تلفات انسانی، بزرگترین خسارتهای کرونا بود!
اقتصادنیوز: کیهان در سرمقاله خوداستفاده دانشآموزان از اینترنت در کنار تلفات انسانی را بزرگترین خسارتهای کرونا ارزیابی کرد.
به گزارش اقتصادنیوز در بخشی از این یادداشت آمده است: در کنار موضوع الگو گرفتن کودکان و نوجوانان از استفاده بدون برنامه و غیرهدفمند بسیاری از پدران و مادران و بزرگترها از فضای مجازی، طی دو سال گذشته و با شیوع کرونا که باعث شد آموزش و کلاسهای درس به ناچار بهصورت مجازی برگزار شود، گرایش و دسترسی بدون برنامهریزی کودکان و نوجوانان به فضای مجازی بسیار گستردهتر از گذشته اتفاق افتاد و اکنون هم که شاهد برگزاری حضوری کلاسهای درس و تقریباً توقف آموزش مجازی هستیم، بسیاری از نوجوانان و کودکان به علت وابستگی زیاد به گوشیهای همراه هوشمند و دسترسی به فضای مجازی همچنان ساعتها مشغول گشتوگذار در این فضا هستند. شاید بتوان این وابستگی شدید کودکان و نوجوانان به فضای مجازی را در کنار تلفات انسانی، یکی از مهمترین خسارتهای بیماری کرونا در دو سال گذشته دانست.
در بخش دیگری از این یادداشت ادعا شده است: دشمن با جدیت بهدنبال اثرگذاری از هر طریق و خنثی کردن مزیتهای اجتماعی و ملی کشورمان و جلوگیری از انتقال آنها به جوانان و نوجوانان است. در این راه شاهد بودیم که پیش از این سند 2030 را برای اثرگذاری بر روی نسل آیندهساز کشور و تغییر سبک زندگی و تربیت آنها با شیوه مطلوب خود در پیش گرفت که متأسفانه با انفعال و خیانت مسئولان دولت قبل مصوبه و تعهد اجرای این سند مخرب هم صادر شد و اگر هوشیاری رهبر انقلاب و هشدارهای دلسوزان نبود و سند 2030 متوقف نشده بود، معلوم نبود چه خسارت بزرگی به کشور وارد میشد.بر اساس همان سند 2030، طرح مفاهیمی همچون فرهنگ جهاد و شهادت و ارزشهایی همچون مقاومت و حتی دروسی مانند آمادگی دفاعی برای دانشآموزان مضر و خطرناک اما طرح مباحث غیراخلاقی و ترویج فرهنگ زننده غربی مفید اعلام میشود. (البته این روزها همان سردمداران شبکههای مجازی و ماهوارهای تصاویر کودکان و نوجوانان اوکراینی با اسلحه جنگی را نماد ایستادگی و مقاومت مردم این کشور میدانند).رهبر انقلاب هم دیروز با تأکید بر موضوع مهم روحیه مقاومت، فرمودند: «بچهها ارزش مقاوم بودن را بفهمند. اینکه یک ملت اجزایش اجزای مقاومی هستند، مقاوم یعنی چه؟ یعنی در مقابل باجگیری عقبنشینی نمیکنند، در مقابل حمله به خودشان نمیلرزند، در مقابل زورگویی کوتاه نمیآیند، اکسیر علاج مشکلات کشور این است؛ احساس مقاومت، روحیه مقاومت، باید یک ملت بتواند در مقابل زورگوییها مقاومت بکند این را باید یاد بگیریم از بچگی از نوجوانی این باید در ما نهادینه بشود.»