افشای 4 سناریوی آمریکا برای جنگ اوکراین/ مرگ پوتین یا زلنسکی!

کدخبر: ۵۶۷۰۷۸
بر اساس اسناد افشا شده آمریکایی، واشنگتن روی چهار سناریوی غیرقابل پیش‌بینی در جنگ اوکراین متمرکز است.
افشای 4 سناریوی آمریکا برای جنگ اوکراین/  مرگ پوتین یا زلنسکی!

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، نیویورک تایمز نوشت: در بخشی از این اسناد سناریوهایی در مورد برنامه‌ریزی برای حوادث احتمالی در اوکراین ارائه شده است.

براین اساس آژانس اطلاعات دفاعی آمریکا  چهار سناریوی "غیرمنتظره"  و چگونگی تأثیر آنها بر روند درگیری در اوکراین را ترسیم کرده است. این سناریوهای فرضی شامل مرگ ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه و ولودیمیر زلنسکی از اوکراین، برکناری رهبری در نیروهای مسلح روسیه و در نهایت حمله اوکراین به کرملین است.

واکنش ایران به اخبار منتشر شده درباره آزمایشگاه‌های بیولوژیکی آمریکا در اوکراین

این آژانس معتقد است  جنگ اوکراین به احتمال زیاد طولانی خواهد بود . اما توضیح می‌دهد که چگونه هر سناریوی غیرمنتظره به طور بالقوه می‌تواند منجر به تشدید تنش در اوکراین، پایان دادن به درگیری از طریق مذاکره شود یا هیچ تأثیر اساسی بر مسیر جنگ نداشته باشد.

سند  "وایلد کارت"  که توسط سازمان های اطلاعاتی ایجاد شده برای کمک به افسران نظامی، سیاستگذاران یا قانونگذاران طراحی شده است که در هنگام ارزیابی، گزینه‌های خود در مورد نتایج احتمالی رویدادهای بزرگ را ارائه کنند. 

این سند به عنوان "RELIDO" علامت گذاری شده است، که نشان می دهد تصمیم برای انتشار اطلاعات - برای مثال برای شرکای خارجی - بر عهده برخی مقامات ارشد است. تاریخ آن 24 فوریه است و با برچسب "ONE YEAR" برچسب گذاری شده است، که نشان می دهد تجزیه و تحلیل، یک سال پس از شروع تهاجم در مقیاس کامل انجام شده است.

براساس این سند گفته شده در صورت اجرای سناریوی حمله اوکراین به کرملین، طیف گسترده‌ای از پیامدهای بالقوه که می‌تواند منجر به  تشدید تنش  شود رخ می‌دهد. احتمالا پوتین با یک بسیج نظامی در مقیاس کامل و در نظر گرفتن استفاده از سلاح‌های هسته‌ای تاکتیکی، به اعتراض عمومی پاسخ دهد. یا ترس عمومی می‌تواند باعث شود که او برای حل و فصل جنگ مذاکره کند.

اما دولت بایدن به ویژه در مورد حمله احتمالی اوکراین به مسکو نگران است زیرا ممکن است باعث تشدید تنش شدید از سوی روسیه شود. خطرات چنین حمله‌ای از سوی اوکراین یکی از دلایلی است که ایالات متحده تمایلی به ارائه موشک‌های دوربرد به کی‌یف ندارد.

مقامات ایالات متحده همچنین هشدار دادند که اسناد فاش شده دارای تاریخ هستند و در بسیاری از موارد ارزیابی‌های فعلی سازمان‌های اطلاعاتی مختلف را نشان نمی دهند.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید