بایدن پاتریوت آمریکا را از اسرائیل به اوکراین می‌فرستد/ تکلیف نتانیاهو و پوتین چه می‌شود؟

کدخبر: ۶۵۶۳۸۶
اقتصادنیوز: به گفته یک مقام ارشد آمریکایی و یک منبع آگاه، دولت بایدن در حال مذاکره با رژیم صهیونیستی و اوکراین درباره امکان انتقال سامانه‌های قدیمی دفاع هوایی پاتریوت به اوکراین است که در حال حاضر در اراضی اشغالی فلسطین مستقر هستند.
بایدن پاتریوت آمریکا را از اسرائیل به اوکراین می‌فرستد/ تکلیف نتانیاهو و پوتین چه می‌شود؟

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، این تحولات در شرایطی رخ می‌دهد که اوکراین همچنان در جنگ با روسیه است و ایالات متحده تلاش دارد تا پدافندهای دفاع هوایی را برای کی‌یف در اولویت قرار دهد.

هیچ توافق نهایی برای انتقال این سامانه‌ها به دست نیامده است و طرف‌ها هنوز از طریق لجستیک خاص کار می‌کنند، اما این مقام دولت جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا گفت امیدوارند این تلاش‌ها به موفقیت برسد، به‌ویژه با توجه به کارایی آتشبارهای پاتریوت که الان در اوکراین فعال هستند.

ایالات متحده و آلمان چند سامانه پاتریوت به اوکراین ارسال کرده‌اند، اما دولت بایدن به صراحت اعلام کرده است که کی‌یف به سامانه‌های بیشتری نیاز دارد، آن هم در شرایطی که حملات هوایی روسیه به اوکراین ادامه دارد.

خبر مرتبط
رزمایش آمریکا در دریای فیلیپین/ موشک ضد کشتی آزمایش شد

اقتصادنیوز :گروه تفنگداران دریایی آمریکا در بیانیه‌ای مطبوعاتی اعلام کرد، نیروهای آمریکایی «با موفقیت» یک موشک ضد کشتی جدید را آزمایش کرده‌اند که یک کشتی هدف را در جریان تمرین‌های برگزار شده در دریای فیلیپین غرق کرد.

به گزارش سی‌ان‌ان، مشخص نیست که فرآیند نهایی کردن جزئیات و انتقال سیستم‌ها به اوکراین چقدر طول می‌کشد. این سیستم‌ها احتمالا باید ابتدا به ایالات متحده منتقل شوند، جایی که قبل از ارسال به اوکراین تحت نوسازی قرار می‌گیرند.

در صورت تکمیل کار، این انتقال نشان‌دهنده تغییر قابل توجهی در موضع رژیم صهیونیستی در مورد جنگ در اوکراین خواهد بود. تل‌آویو تلاش داشت آشکارا روسیه را مورد انتقاد قرار ندهد. روسیه در سال ۲۰۲۲ هشدار داد که ارائه تسلیحات رژیم صهیونیستی به اوکراین همه روابط را از بین می‌برد.

خبر مرتبط
پاسخ قاطع پاکستان به قطعنامه آمریکایی/ در امور داخلی ما دخالت نکنید!

اقتصادنیوز: پاکستان پس از تصویب قطعنامه‌ای که مجلس نمایندگان آمریکا در مورد اعتبار انتخابات سراسری این کشور آسیای جنوبی در ماه فوریه مطرح کرد، واشنگتن را به تلاش برای «مداخله» در امور داخلی خود متهم کرد. این قطعنامه خواستار تحقیقات «کامل و مستقل» در مورد بی‌نظمی‌های ادعایی در انتخابات پاکستان شده است.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید