ریزش مجدد اقتصاد اسرائیل/ هزینه‌های جنگ سرسام‌آور شد

کدخبر: ۶۷۹۴۶۳
اقتصادنیوز: به دنبال ادامه جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه، رشد اقتصاد این رژیم در دومین سه ماهه سال میلادی جاری مجددا کاهش یافت.
ریزش مجدد اقتصاد اسرائیل/ هزینه‌های جنگ سرسام‌آور شد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، سازمان مرکزی آمار رژیم صهیونیستی اعلام کرد رشد تولید داخلی این رژیم در فاصله ماه های آوریل تا ژوئن فقط ۰.۳% بوده و این در حالی است که این رقم در ماه قبل از آن، ۰.۷% و در آگوست سال قبل (۲۰۲۳)، حدود ۱.۲% بوده است.

پنجشنبه گذشته وزارت اقتصاد رژیم صهیونیستی اعلام کرد کسری بودجه این رژیم در ماه سپتامبر به ۲.۳۴ میلیارد دلار رسیده است.

این وزارتخانه، دلیل کاهش مذکور را افزایش هزینه‌های جنگ علیه نوار غزه و لبنان اعلام کرد.

این در حالی است که درصد کسری بودجه این رژیم از ۸.۳% در ۱۲ ماه منتهی به آگوست گذشته به ۸.۵% درصد در ۱۲ ماه منتهی به سپتامبر رسیده است.

همچنین هفتم مهر جاری و به دنبال افزایش هزینه‌های اقتصادی در اثر نزدیک به ۱۲ ماه جنگ رژیم صهیونیستی در غزه و تشدید تنش‌ها با حزب‌الله لبنان، موسسه اعتبارسنجی مودی برای دومین بار در سال جاری میلادی، رتبه اعتباری اسرائیل را کاهش داد.

خبر مرتبط
فرار رو به جلوی وزیر جنگ اسرائیل/ تمایلی به گشودن جبهه جدید نداریم

اقتصادنیوز: وزیر جنگ رژیم صهیونیستی ادعا کرد که این رژیم تمایلی به گشودن جبهه یا جنگ دیگر ندارد و پاسخ به ایران ممکن است جبهه‌های دیگر را تحت تأثیر قرار دهد.

تارنمای شبکه اقتصادی بلومبرگ خبر داد که مودی روز (۶ مهر) با انتشار اطلاعیه ای اعلام کرد که رتبه اسرائیل را با ۲ پله نزول از A۲ به Baa۱ کاهش داده است. این رژیم هم‌اکنون تنها سه پله با کشورهای فاقد ارزش سرمایه گذاری فاصله دارد.

در اطلاعیه‌ ناگهانی این موسسه آمریکایی آمده است: ریسک ژئوپلیتیک به‌ نحو قابل ‌توجهی افزایش یافته و به سطوح بسیار بالایی رسیده که پیامدهای منفی کوتاه مدت و بلند مدتی برای اعتبار اسرائیل به همراه دارد.

با گذشت بیش از یک سال از عملیات طوفان الاقصی و اسارت شماری از صهیونیست‌ها به دست مقاومت فلسطین در نوار غزه، این رژیم با وجود تجاوز گسترده به این منطقه نه تنها نتوانسته اسرای مذکور را آزاد کند، بلکه شمار زیادی از آنها در حملات هوایی و توپخانه‌ای این رژیم به مناطق مختلف نوار غزه کشته شده‌اند.

مخالفت بنیامین نتانیاهو با آتش بس در نوار غزه، امکان دستیابی به توافق برای آزادی اسرای صهیونیست در مقابل آزادی اسرای فلسطینی از زندان‌های این رژیم را سلب کرده و این امر باعث اعتراض گسترده خانواده‌های این اسرا در سرزمین‌های اشغالی شده است.

در حالی که خانواده‌های اسرای صهیونیست خواستار توافق با حماس برای آزادی آنها هستند، نتانیاهو که از محاکمه به اتهام فساد پس از پایان جنگ اطمینان دارد بر سر هرگونه توافقی در این باره مانع تراشی می‌کند و چند دوره مذاکره در این باره در قطر و مصر را به شکست کشانده است.

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید