جعفر مردانی استاندار جدید این استان را بیشتر بشناسید/ چهارمحال و بختیاری چند استاندار به خود دیده است؟

کدخبر: ۶۸۴۱۲۶
اقتصادنیوز: پانزدهمین استاندار چهارمحال و بختیاری امروز در جلسه هیئت دولت مشخص شد.
جعفر مردانی استاندار جدید این استان را بیشتر بشناسید/ چهارمحال و بختیاری چند استاندار به خود دیده است؟

به گزارش اقتصادنیوز، جعفر مردانی امروز چهارشنبه به عنوان استاندار جدید استان چهارمحال و بختیاری معرفی شد. وی از اسفند ۱۳۹۵ تا بهمن ۱۴۰۰ به عنوان معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری چهارمحال و بختیاری فعالیت می کرد. 

خبر مرتبط
استاندار جدید چهارمحال و بختیاری مشخص شد

اقتصادنیوز: سخنگوی دولت از انتخاب جعفرمردانی به عنوان استاندار استان چهارمحال و بختیاری خبر داد.

همچنین پیش از این، در سمت مدیرکل دفتر سیاسی و انتخابات استانداری چهارمحال و بختیاری حضور داشت. جعفر مردانی به عنوان بیست‌وچهارمین استاندار چهارمحال و بختیاری و پانزدهمین استاندار بومی این استان منصوب شد. او در این سمت جدید، برنامه‌های متعددی برای توسعه و بهبود وضعیت استان در نظر دارد.

تاریخچه استانداران استان چهارمحال و بختیاری 

بر اساس مطلبی که ایرنا نوشته است، جعفر مردانی به عنوان استاندار چهارمحال و بختیاری در دولت چهاردهم معرفی شد و پیش از این استانداران مختلفی در این استان فعالیت داشتند.

در اسفندماه سال ۵۷ عباس ظریف از سوی دولت موقت به عنوان نخستین استاندار چهارمحال و بختیاری پس از پیروزی انقلاب اسلامی انتخاب شد و پس از او عبدالوهاب طالقانی دومین استاندار این استان لقب گرفت، او مدرک دکترا داشت به مدت ۶ ماه در پست مدیریتی ارشد استان انتخاب شد.

سومین استاندار چهارمحال و بختیاری در هشتم شهریورماه سال ۵۸ معرفی شد که مرتضی آزاده بود و به مدت یک‌ماه در این پست به عنوان سرپرستی فعالیت می‌کرد و در این زمینه کمترین زمان مدیریتی در پست استانداری این استان را به خود اختصاص داد و جای خود را به احمد هرتیاش به عنوان چهارمین استاندار داد که او نیز به مدت دوم ماه پس از انتصاب به کار مدیریتی خود پایان داد.

مهدی استکی پنجمین استاندار چهارمحال وبختیاری نیز در بیستم دی‌ماه ۵۸ به مدت ۲ ماه به عنوان استاندار این استان فعالیت کرد که البته گفته می‌شود او سرپرست بود که پس از او احمد رضا کاظمی ۲۵ اسفندماه سال ۵۹ به مدت ۲ ماه استاندار چهارمحال و بختیاری شد که او نیز پست استانداری را در سال ۶۰ به عنایت‌الله اسنائی جهرمی تحویل داد که به مدت ۹ ماه به عنوان استاندار فعالیت کرد.

نصرت‌الله شادنوش از سال ۱۳۶۰ به مدت ۲۸ماه در راس مدیریتی چهارمحال و بختیاری قرار گرفت و بعد از او علی اصغر گرانمایه‌پور عنوان‌دار یکی از با سابقه‌ترین استاندار با ۵۲ ماه فعالیت در سال ۶۳ به پست استانداری رسید.

پس از او نیز دولت وقت غلامعلی سفید را به عنوان استاندار چهارمحال و بختیاری انتخاب کرد که او نیز پنج ماه در راس استانداری قرار گرفت و پس از او عباس رضایی در سال ۱۳۶۸ به عنوان دهمین استاندار چهارمحال و بختیاری انتخاب شد که پس از ۱۴ماه در این سمت جای خود را به محمود اسلامیان در سال ۶۹ داد که به عنوان یکی از مدیران صنعتی کشور در راس مدیریت استان قرار گرفت.

او در سال ۷۱ پس از ۲۷ماه از پست مدیریتی استانداری چهارمحال و بختیاری کنار رفت و جای خود را به سید علی نکویی زهرایی داد که ۲۳ ماه به عنوان استاندار فعالیت داشت و پس از او عبدالله کوپایی در سال ۷۳به مسند استانداری چهارمحال و بختیاری رسید و او نیز ۲۴ماه در این پست انجام وظیفه کرد تا در نهایت به جمع مدیران وزارت کشور پیوست.

سال ۷۵ از سوی هیات دولت علی مبینی دهکردی به عنوان نخستین استاندار بومی چهارمحال و بختیاری انتخاب و منصوب شد، مبینی دارای مدرک کارشناسی کشاورزی بود و پس از فراغت از دوره پنجم نمایندگی مجلس شورای اسلامی، به عنوان استاندار چهارمحال و بختیاری فعالیت کرد.

پس از علی مبینی دهکردی از سوی دولت وقت سید صفدر حسینی به عنوان پانزدهمین استاندار چهارمحال و بختیاری انتخاب شد که دارای مدرک دکترای اقتصادی بود ۳۲ماه خدمت در پست استانداری چهارمحال و بختیاری فعالیت داشت.

سال ۱۳۷۹ نیز عبدالمحمد زاهدی متولد شهرستان بروجرد به عنوان استاندار چهارمحال وبختیاری مشغول فعالیت شد و با ۳۵ماه خدمت در پست استانداری به عنوان استاندار مرکزی منصوب و چهارمحال وبختیاری را ترک کرد.

پس از زاهدی در چهارمحال و بحتیاری محمود زمانی قمی در پنجم تیرماه سال ۸۲ به عنوان استاندار معرفی شد و زمانی قمی سابقه استانداری استان ایلام را پیش از آن در کارنامه خود داشت به مدت ۲۷ماه در پست استانداری چهارمحال و بختیاری فعالیت کرد.

دومین استاندار بومی چهارمحال و بختیاری رجبعلی صادقی سفیددشتی بود که به مدت ۵۵ماه در پست مدیریت ارشد استان فعالیت کرد که پس از آن جای خود را علی اصغر عنابستانی به عنوان بیستمین استاندار چهارمحال و بختیاری منصوب سپرد.

پس از آن ۱۵ آبان ۱۳۹۲ از سوی هیات دولت وقت قاسم سلیمانی دشتکی به عنوان استاندار جدید معرفی شد و یکی از با سابقه‌ترین استانداران در استان بود.

در ۱۴ آبان ۱۳۹۶ اقبال عباسی به عنوان بیست و دومین استاندار چهارمحال و بختیاری جایگزین قاسم سلیمانی دشتکی شد که تا پایان دولت دوازدهم در این استان حضور داشت.

پس از اقبال عباسی در ۳۰ آبان ۱۴۰۰ غلامعلی حیدری با انتخاب هیات دولت سیزدهم به عنوان استاندار بیست و سوم در چهارمحال و بختیاری تا روز ۱۶ آبان‌ماه فعالیت داشت.

در نهایت جعفر مردانی به عنوان بیست و چهارمین استاندار چهارمحال و بختیاری در دولت چهاردهم معرفی شد.

به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری دارای ۱۲ شهرستان با بیش از یک میلیون نفر جمعیت است.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید