اقدامات جدید برای جلوگیری از خروج نخبگان تصویب شد+ جزئیات

کدخبر: ۶۸۶۱۵۴
اقتصادنیوز: در جلسه هیئت عالی جذب در خصوص بررسی موضوع جایگزین امتیاز برای اعضای هیئت علمی در دانشگاه‌های فاقد تحصیلات تکمیلی تصمیماتی اتخاذ شد.
 اقدامات جدید برای جلوگیری از خروج نخبگان تصویب شد+ جزئیات

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از تسنیم، سیصدو چهل و پنجمین جلسه هیئت عالی جذب به ریاست محمدعلی کی‌نژاد و حضور برخی اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی و سایر اعضای هیئت عالی جذب در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

پیش از دستور جلسه هیئت عالی جذب تعداد 7 پرونده از متقاضیان ماده 15 که در کمیته رسیدگی به شکایات مورد بررسی قرار گرفته بود تأیید شدند.

در ابتدای جلسه کی‌نژاد رئیس هیئت عالی جذب تصریح کرد: مصوبه صدور حکم یکساله حق التدریس با حقوق استادیار پایه یک در صورت اجماع  که دیوان عدالت اداری درخواست اصلاح آن را داشتند برای جلوگیری از خروج نخبگان از کشور و تسریع در جذب هیئت علمی تصویب شده است.

سپس در خصوص عدم تخصیص ردیف استخدامی به وزارتین و دانشگاه‌های آزاداسلامی و فرهنگیان و عدم تخصیص ردیف استخدامی مازاد به نخبگان بحث و گفتگو شد.

در ادامه نماینده سازمان امور اداری و استخدامی کشور اظهار کرد: همه مکاتبات ردیف‌های استخدامی فراخوان امسال وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به اتمام رسیده و مجوز مشترک با سازمان برنامه و بودجه در دست اقدام است.

وی اشاره کرد: ردیف‌های استخدامی بلا استفاده از قبل در دانشگاه‌ها باید تعیین تکلیف شود.

در این جلسه مقرر شد: رئیس مرکز جذب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گزارشی از جذب بنیاد نخبگان در دانشگاه‌ها را به اداره کل امور اداری و استخدامی ارائه بدهند تا ردیف استخدامی در صورت نیاز به آنها تخصیص یابد.

در ادامه جلسه موضوع بررسی مصوبات هیئت مرکزی جذب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مغایر با سیاست‌های مصوب هیئت عالی جذب مطرح شد و مقرر شد هیئت‌های مرکزی اقدام لازم برای اصلاح یا تصویب به‌عمل آورند.

خبر مرتبط
خبر خوش برای نخبگان/ استخدام 500 نفر در این دستگاه‌ها

اقتصادنیوز: قائم مقام بنیاد ملی نخبگان از معرفی ۱۳۸۶ نخبه به سازمان امور استخدامی در فراخوان‌های اول و دوم جذب نخبگان خبر داد و گفت: از این تعداد ۵۰۰ نفر کد استخدامی دریافت کرده‌اند.

در ادامه جلسه تعدادی از اعضای هیئت‌های اجرایی جذب و کارگروه‌های صلاحیت عمومی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، آزاد اسلامی استان کرمان، علوم پزشکی همدان، علوم پزشکی شهرکرد، علوم پزشکی اراک، علوم پزشکی مازندران، علوم پزشکی تبریز و علوم پزشکی ایران تأیید صلاحیت شدند.

در این جلسه در خصوص بررسی موضوع جایگزین امتیاز برای اعضای هیئت علمی در دانشگاه‌های فاقد تحصیلات تکمیلی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با توجه به آمایش آموزش عالی مشابه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مقرر شد جایگزین 10 امتیاز پایان‌نامه، به طرح پژوهشی و مقاله مستخرج از آن امتیاز داده شود اما در فرم توانایی علمی در قسمت پژوهشی از امتیازدهی مجدد به آن خودداری شود.

در پایان جلسه در خصوص بررسی موضوع جایابی اعضای هیئت علمی دانشگاه پیام نور در رشته‌های علوم انسانی و علوم پایه گقتگو و مقرر شد در موضوع جایابی این اعضای هیئت علمی آمایش آموزش عالی رشته‌های غیر علوم پایه و علوم انسانی توسط هیئت مرکزی اقدام شود و عدم اعلام نیاز این دانشگاه در فراخوان‌ها مأموریت علوم انسانی و علوم پایه مد نظر قرار گیرد.

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید