روزنامه اصولگرا: مطرح کردن استعفای رئیس جمهور، پروژه مشترک خارج و داخل است

کدخبر: ۷۰۳۳۴۱
اقتصادنیوز: برخی از جریانات مشکوک سیاسی بر این باور هستند که پزشکیان را باید به سمتی هل داد که بدون انجام مذاکره دچار ناکارآمدی شود و در وضعیتی قرار بگیرد که یا خودش استعفا بدهد یا آنکه در مسیر تندباد‌های سخت استیضاح در مجلس قرار بگیرد.
روزنامه اصولگرا: مطرح کردن استعفای رئیس جمهور، پروژه مشترک خارج و داخل است

به گزارش اقتصادنیوز، روزنامه جوان نوشت: این خط خطرناک برای کنار رفتن رئیس‌جمهور مانند دو لبه یک قیچی عمل کرده و در تلاش است تا قبل از پایان سال کشور را با بحران‌های عمیق سیاسی روبه‌رو کند و در سال آینده میوه این شکاف با مجموعه آشوب‌های داخلی و عملیات‌های خارجی ثمره بدهد.

در این عملیات مشترک، اما غیر هماهنگ شبکه ضدانقلاب، به‌ویژه واحد عملیات سایبری گروهک تروریستی منافقین در اشرف ۳ و نیز قرارگاه تروریستی ۱۰۰ نیز به طرح حذف پزشکیان ضریب خاصی داده‌اند. 

این پروژه ضد ایرانی به‌عنوان مکمل طرح ترامپ عمل خواهد کرد. از نگاه سرویس اطلاعاتی دشمن انباشت نارضایتی‌های ناشی از ناکارآمدی منعکس در افزایش فقر و نابرابری، در کنار ناسازگاری‌های فزاینده فرهنگی، منجر به اعتراضات آغشته به اغتشاشات متنوعی در ایران می‌شود که نمونه آن در آبان سال ۹۸ تجربه شده است. ارزیابی‌ها نشان می‌دهد که در طراحی جدید تدارکات اعتراضاتی به مراتب خشن‌تر از فتنه بنزینی و با فراگیری بیشتر از فتنه روسری پراکنی در سال ۱۴۰۱ طراحی‌شده باشد. 

البته خط استعفای پزشکیان علاوه بر عامل بیرونی دارای سرخط‌هایی در داخل خود دولت نیز بوده است. برخی محافل نزدیک به رئیس‌جمهور که پس از تحولات اخیر با رؤیای باز کردن سفارت امریکا در ایران دوباره فعال‌شده‌اند ازجمله گروه‌هایی هستند که روی ماجرای کنار رفتن دولت کارکرده‌اند.

هرچند که طرح کنار رفتن رئیس‌جمهور از قدرت درمیان طیف‌های متفاوت با انگیزه‌های متعدد دارای هوادارانی بوده است، اما رفتار معقول رئیس‌جمهور و وزیر امور خارجه حکایت از آن داشت که هر دو بازیخوانی خوبی از امریکایی‌ها و مکمل‌های داخلی و خارجی آن دارند. 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید