حماس آزادی اسرای اسرائیلی را به تعویق انداخت
![حماس آزادی اسرای اسرائیلی را به تعویق انداخت](https://cdn.eghtesadnews.com/thumbnail/jRaHuQ10xQMM/mW4TY_vzMeEG1fqb61-mcCKrGYGcOSm4SW9Yyhl5b2N1qvFeEPKLcFkzrdrrAcG9cg9gAf9kJWJmze2Es8GZhDlkJqwVKQrtt0ThVbCO-dA,/%D8%A7%D8%A8%D9%88%D8%B9%D8%A8%DB%8C%D8%AF%D9%87+%2A.jpg)
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، ابوعبیده، سخنگوی گردان های القسام شاخه نظامی حماس در پیامی تاکید کرد: رهبری مقاومت طی سه هفته گذشته شاهد نقض توافق آتش بس توسط دشمن و عدم پایبندی به بندهای آن بود؛ دشمن مانع بازگشت آوارگان به شمال غزه و با بمباران و تیراندازی در مناطق مختلف غزه آن ها را هدف قرار داد.
وی تاکید کرد: دشمن مانع ورود کمک هایی شد که بر سر آن ها توافق کرده بودیم این درحالی است که مقاومت تمام اموری که لازم بود را اجرایی کرد؛ به همین دلیل، آزادی اسرای صهیونیست که قرار بود روز شنبه انجام شود تا اطلاع ثانوی به زمان دیگری موکول شد.
ابوعبیده افزود: تا زمان پایبندی رژیم اشغالگر به بندهای توافق و جبران حقوق هفته های گذشته، زمان آزادی اسرای صهیونیست به تعویق می افتد؛ تاکید می کنیم که تا زمان پایبندی اشغالگران به توافق، ما نیز به بندهای آن پایبند هستیم.
آمریکا و قطر ۱۵ ژانویه ۲۰۲۵ برابر با ۲۶ دی ماه ۱۴۰۳ اعلام کردند که اسرائیل و حماس به توافق آتش بس دست یافتهاند.
این توافق، ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ برابر با ۳۰ دی ماه ۱۴۰۳ اجرایی شد و مرحله اول آن، ۶ هفته به طول خواهد انجامید.
طی این مرحله، درباره اجرای توافق در مرحله دوم و سپس سوم آن، مذاکره خواهد شد.
اسرائیل با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخت که ویرانیهای زیادی بر جای گذاشته و تعدادی از فلسطینیان نیز مفقود شدهاند.