موافقت مشروط پوتین با پیشنهاد آتشبس

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، رئیسجمهور روسیه گفت: ایده آتشبس با اوکراین پیشنهاد درستی است، روسیه از آن حمایت می کند اما موارد و جزئیاتی نیز باید در نظر گرفته شود.
ولادیمیر پوتین روز پنجشنبه در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با الکساندر لوکاشنکو همتای بلاروسی خود در مسکو بیان کرد؛ آن هم در زمانی که استیو ویتکاف فرستاده ویژه دونالد ترامپ رئیسجمهور آمریکا به پایتخت روسیه سفر کرده است.
رئیسجمهور روسیه با اعلام حمایت خود از آتش بس 30 روزه با اوکراین گفت: با این پیشنهاد موافق هستم اما این پیشنهاد باید به صلح طولانیمدت منجر شود.
رئیسجمهور روسیه در سخنان خود از توجه ترامپ به حل و فصل اوضاع اوکراین تشکر کرد و گفت: اوکراین باید فوراً از آمریکاییها درخواست آتشبس بر اساس وضعیت میدانی کند.
پوتین درباره وضعیت بازپسگیری مناطق تصرف شده کورسک روسیه گفت: هماینک گروهی از شبه نظامیان اوکراینی که به منطقه مرزی کورسک حمله کردند در محاصره کامل قرار دارند.