توصیه مقام سابق اسرائیلی به رهبرانی که به کاخ سفید خواهند رفت

کدخبر: ۷۱۳۸۴۹
اقتصادنیوز: بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران صهیونیست نسبت به اظهارات رئیس جمهور آمریکا در دیدار با نخست وزیر رژیم صهیونیستی اظهار شگفتی کرده اند.
توصیه مقام سابق اسرائیلی به رهبرانی که به کاخ سفید خواهند رفت

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، دیدار اخیر ترامپ و نتانیاهو، همچنان تیتر رسانه‌ها و گفتگوهای کارشناسان و تحلیلگران عبری زبان است. به عقیده صهیونیست‌ها، این دیدار به قدری خجالت آور بود که آن را تنها میتوان با دیدار دونالد ترامپ با زلنسکی مقایسه کرد. دکتر ناخمان شای رئیس انجمن پژوهشگران نظامی، وزیر سابق رژیم صهیونسیتی و سخنگوی سابق ارتش این رژیم در رابطه با دیدار ترامپ و نتانیاهو نوشت:

«من یک توصیه دوستانه به هر کسی که از این پس به کاخ سفید می‌رود، دارم. روی این صندلی سمت راست رئیس جمهور ترامپ ننشینید، آن صندلی در واقع یک صندلی شکنجه است، دیگر آنجا ننشینید، زیرا سرنوشت شما می تواند مانند ولادیمیر زلنسکی و بنیامین نتانیاهو باشد. ترامپ میهمانان خود را در آنجا می نشاند و علناً آنها را در مقابل رسانه‌های آمریکایی و بین المللی مسخره می‌کند.»

«نتانیاهو فهمید که باید در کنار رئیس‌جمهور ترامپ بنشیند، حرف‌های او را گوش کند و وقتی رئیس‌جمهور او را خطاب می‌کند، صحبت‌هایش را تائید کند و همزمان تحیر و شگفتی خود را از سخنان وی پنهان کند، مثلاً وقتی در پخش زنده متوجه می‌شود که چهار روز دیگر مذاکرات مستقیم سطح بالا بین آمریکا و ایران آغاز خواهد شد.»

توصیه دوستانه مقام سابق رژیم‌صهیونیستی به رهبرانی که به دیدار ترامپ خواهند رفت

او در رابطه با تغییر نوع نگاه و رفتار ترامپ نسبت به دور اول ریاست جمهوری نوشت: «حتی سال‌های طولانی تجربه سیاسی هم نتانیاهو او را برای این لحظه آماده نکرده بود. او با ترامپ در دوره اول ریاست جمهور آن آشنا بود، کسی که نتانیاهو توانست او را متقاعد کند تا توافق هسته‌ای با ایران را لغو کند. ولی احتمالاً یک اشتباه بزرگ بود، چون از آن زمان ایران پیشرفت قابل توجهی در زمینه توانایی هسته‌ای خود کرده است.»

«نتانیاهو همه تخم مرغ‌هایش را در سبد ترامپ گذاشت، و هیچ کارتی برای دموکرات‌ها نگه نداشت، و ترامپ واقعاً پیروز شد، اما درباره نتانیاهو اکنون مطئمن نیستم که بخاطر شکست دموکرات‌ها و بازگشت ترامپ، واقعا پیروز شده باشد. با وجود ترامپ بسیار سخت است که نظری داده شود؛ او با استعداد زیاد مهمانانش، رسانه‌ها و شاید حتی نزدیکانش را غافلگیر می‌کند.»

«مثلاً در این هفته پرتلاطم، اقتصادهای جهان و بازارهای بورس روز به روز و ساعت به ساهت مثل امواج دریا بالا و پایین شدند، تا اینکه رئیس‌جمهور، با همان هیجانی که تعرفه‌های جدید را اعلام کرده بود، برنامه تعرفه‌های جدید را معلق کرد و آن‌ها را به ۱۰ درصد کاهش داد.»

وی در رابطه با سفر نتیجه سفر نتانیاهو و همچنین سفر احتمالی مجدد وی به آمریکا نوشت: «نتانیاهو در اواسط این هفته به طور ناگهانی به کاخ سفید دعوت شد و در نمایشی به کارگردانی ترامپ نقش آفرینی کرد. نتیجه این نشست این بود که او نتانیاهو را دست خالی به خانه فرستاد و رسانه‌ها هم چنینی گزارشی از این دیدار دادند.»

توصیه دوستانه مقام سابق رژیم‌صهیونیستی به رهبرانی که به دیدار ترامپ خواهند رفت

«به نظرم در آینده نزدیک نتانیاهو مجددا به کاخ سفید دعوت می‌شود، دفعه بعد که نتانیاهو را دعوت کنند، باید بیشتر در رابطه با دیدار با ترامپ تامل کنند و از قبل شرایط را مورد بررسی قرار بگیرد. گرچه این موضوع خیلی تضمین نمی‌دهد که اتفاق دیدار اخیر تکرار نشود، اما شایسته است برای ناشناخته‌ها و غیرمنتظره‌ها آماده شد.»

وی در پایان به دیگر مقامات و رهبران کشورهای جهان اینگونه توصیه‌ می‌کند: «دیگر رهبران جهان باید دو ویدیوی دیدار با زلنسکی و نتانیاهو را تماشا کنند و بررسی کنند که چگونه پویایی گفت‌وگو شکل می‌گیرد، چه زمانی ترامپ جدی می‌شود، لبخند می‌زند، واکنش نشان می‌دهد، عصبانی می‌شود، سرزنش می‌کند یا نوازش می‌کند. تغییرات سریع و غیرمنتظره‌ای که نیازمند تفکر سریع و پاسخ محتاطانه هستند. البته کسی نمیتواند از صندلی برقی (صندلی شکنجه) سالم بلند شود.»

به گزارش ایرنا، بنیامین نتانیاهو طی سفری که از پیش برنامه‌ ریزی نشده بود، به آمریکا رفته و دوشنبه شب با رئیس جمهر آمریکا دیدار کرد. در این دیدار ترامپ به صورت ناگهانی خبر از آغاز مذاکرات میان ایران و آمریکا داد و همچنین درخواست طرف اسرائیلی برای کاهش تعرفه‌ها چندان مورد توجه قرار نگرفت. این دیدار و دست خالی نتانیاهو در برگشت از آمریکا، انتقادهای گسترده‌ای در رسانه‌های این رژیم به دنبال داشت.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید