جنگنده های آمریکا «صنعا» را بمباران کردند

کدخبر: ۷۱۳۸۵۳
اقتصادنیوز: جنگنده های آمریکایی منطقه وادی الأجبار در بخش سنحان استان صنعا را هدف قرار دادند.
جنگنده های آمریکا «صنعا» را بمباران کردند

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، جنگنده های آمریکا، مناطقی از پایتخت یمن را بمباران کردند.

شبکه المسیره یمن گزارش داد، جنگنده های آمریکایی منطقه وادی الأجبار در بخش سنحان استان صنعا را هدف قرار دادند.

از اهداف بمباران شده و خسارت ها و تلفات احتمالی این حملات، گزارشی منتشر نشده است.

مناطق مختلف یمن و به ویژه استان های صنعا، صعده و الحدیده در هفته‌های گذشته آماج حملات تجاوزکارانه آمریکا قرار گرفته است.

خبر مرتبط
محور اصلی رایزنی بارزانی و اردوغان چه بود؟

اقتصادنیوز: «نیچیروان بارزانی» با «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه دیدار کرد.

آمریکا در حمایت از رژیم صهیونیستی و در تلاش برای شکستن محاصره دریایی اعمال شده علیه این رژیم توسط یمن، حملاتی را به غیرنظامیان یمنی انجام می‌دهد که تا کنون ده‌ها شهید یا زخمی برجای گذاشته است.

با وجود این حملات، نیروهای مسلح یمن همچنان به عملیات پشتیبانی از مقاومت و ملت فلسطین در نوار غزه ادامه می دهند و با انجام عملیات منحصر بفرد، قلب سرزمین‌های اشغالی، کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی و حتی ناوهای آمریکایی را در دریای سرخ و اقیانوس هند هدف قرار داده و چندین پهپاد پیشرفته آمریکایی را سرنگون کرده‌اند.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید