واکنش حماس به جنایت تازه اسرائیل

کدخبر: ۷۱۴۱۱۸
اقتصادنیوز: حماس اقدام ارتش اسرائیل در بمباران بیمارستان المعمدانی در غزه که صدها بیمار و مجروح را در خود جای داده بود را محکوم کرد.
واکنش حماس به جنایت تازه اسرائیل

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، حماس در بیانیه ای افزود: در جنایت جدیدی که به سوابق جنایات هولناک ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل علیه مردم فلسطین افزوده شد، هواپیماهای جنگی این رژیم بیمارستان المعمدانی شهر غزه را با بیش از یک موشک بمباران کردند و بصورت مستقیم یک مرکز درمانی را که یکی از قدیمی‌ترین و مهم‌ترین موسسات بهداشتی فعال در نوار غزه محسوب می‌شود، هدف قرار دادند.

حماس افزود: بیمارستان المعمدانی که شامل چندین بخش تخصصی است، در زمان حمله به صدها بیمار، مجروح، همراهان و کادر پزشکی خدمات رسانی می‌کرد و در بحبوحه فروپاشی کامل سیستم بهداشتی به دلیل بمباران مداوم و جنگ نسل کشی و محاصره به بیش از یک میلیون فلسطینی در نوار غزه و استان‌های شمالی غزه، خدمات بهداشتی ارائه می‌کرد.

خبر مرتبط
حماس برای توافق مجدد شرط گذاشت

اقتصادنیوز: یک مقام ارشد حماس شروط این گروه برای توافق مجدد و تبادل اسرا با رژیم صهیونیستی را اعلام کرد.

این جنبش ادامه داد که این حمله خائنانه اولین در نوع خود نیست زیرا اشغالگران پیشتر قتل عام وحشتناکی را در داخل همین بیمارستان در جریان جنگ نسل کشی انجام دادند که جان صدها غیرنظامی بی گناه را گرفت.

حماس افزود: امروز رژیم اشغالگر جنایتکار اسرائیل با سرپیچی آشکار از تمامی قوانین بین المللی و بشردوستانه که هدف قرار دادن مراکز بهداشتی و کادر درمان را جرم انگاری کرده است، همان صحنه خونین را به نمایش می گذارد.

بر اساس اعلام حماس، رژیم اشغالگر اسرائیل پیش از این به عمد ۳۴ بیمارستان را ویران و آنها را در چارچوب یک طرح هدفمند برای از بین بردن آنچه از بخش بهداشت و درمان در نوار غزه باقی مانده بود، از چرخه خدمت خارج کرد و همچنین ده ها مرکز پزشکی و موسسه بهداشتی را با نقض آشکار تمام کنوانسیون های بین المللی و کنوانسیون های ژنو که هدف قرار دادن تاسیسات پزشکی را ممنوع کرده است، هدف قرار داد.

جنبش حماس به شدت این جنایت شنیع و کثیف را محکوم کرد و رژیم اشغالگر اسرائیل، دولت آمریکا و کشورهای شرکت کننده در جنگ نسل کشی علیه مردم غزه از جمله انگلیس، آلمان و فرانسه را مسئول کامل این جنایت دانست.

خبر مرتبط
حماس بیانیه جدید صادر کرد

اقتصادنیوز: حماس تاکید کرد: هر روز تأخیر در توقف جنگ به معنای کشتار بیشتر غیرنظامیان بی‌دفاع فلسطینی و سرنوشتی نامعلوم برای اسرای دشمن است.

حماس با درخواست از جامعه بین‌المللی، نهادهای سازمان ملل و سازمان‌های حقوق بشر و بشردوستانه برای محکوم کردن این جنایت، از آنها خواست که برای پایان دادن به این تروریسم سازمان‌یافته اقدام سریع و فوری انجام دهند و بصورت فوری برای حفاظت از تاسیسات بهداشتی باقی‌مانده در نوار غزه تلاش کنند.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید