ژاپن برگ برنده رو می‌کند

کدخبر: ۷۱۵۳۲۳
اقتصادنیوز: ژاپن در مذاکره با آمریکا برگ برنده رو می‌کند.
ژاپن برگ برنده رو می‌کند

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، ژاپن، افزایش واردات سویا و برنج خود را به عنوان امتیازی در مذاکرات تجاری با آمریکا بر سر تعرفه‌های گسترده دونالد ترامپ، بررسی می‌کند.

روزنامه ژاپنی یومیوری روز شنبه گزارش داد با سیاست تجاری تهاجمی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا که بازارها را متلاطم کرده و به ترس از رکود را دامن زده است، ژاپن در تلاش برای اجتناب از تعرفه‌های متقابل آمریکا و سایر تعرفه‌های اعمال شده بر این کشور است.

یومیوری بدون اشاره به منابع آگاه نوشت: مذاکره‌کنندگان آمریکایی در اولین دور مذاکرات دوجانبه خود در روز چهارشنبه، خودرو و برنج را به عنوان بخش‌هایی مطرح کردند که طبق گفته آنها، توکیو برای بازار آنها، موانعی ایجاد کرده است و آنها از ژاپن خواشتند به میزان بیشتر گوشت، فرآورده‌های ماهی و سیب‌زمینی وارد کند.

ترامپ به طور غیرمنتظره‌ای، «ریوسی آکازاوا»، وزیر احیای اقتصادی و مذاکره‌کننده ارشد ژاپن را به دفتر بیضی آورد و از پیشرفت زیاد پس از مذاکرات خبر داد؛ هرچند جزئیات اندکی فاش شده است. انتظار می‌رود «کاتسونوبو کاتو»، وزیر دارایی ژاپن، مذاکرات دوجانبه با «اسکات بسنت» وزیر خزانه‌داری آمریکا را در حاشیه نشست‌های جهانی هفته آینده در واشنگتن از سر بگیرد.

ژاپن با ۲۴ درصد تعرفه بر صادرات کالاهای خود به آمریکا مواجه شده است، اما این نرخ‌ها مانند بسیاری از تعرفه‌های ترامپ، به مدت ۹۰ روز متوقف شده است. نرخ تعرفه جهانی ۱۰ درصد و تعرفه ۲۵ درصدی برای خودروها که پایه اصلی اقتصاد وابسته به صادرات ژاپن است، همچنان پابرجاست.

ترامپ، ژاپن را به دلیل تعرفه ۷۰۰ درصدی روی واردات برنج مورد انتقاد قرار داده است، اما ژاپن می‌گوید که این رقم بر اساس قیمت‌های بین‌المللی قدیمی برنج است. باید دید که آیا دولت جمهوری‌خواه ترامپ، با توجه به اینکه صادرات به ژاپن از کالیفرنیا، ایالتی با گرایش دموکرات‌ها انجام می‌شود، بر برنج تمرکز خواهد کرد یا خیر.

طبق گزارش رویترز، ژاپن در سال گذشته، قبل از تعرفه‌های ترامپ، واردات برنج خود را افزایش داده بود، زیرا به دلیل کمبود عرضه، قیمت‌های داخلی افزایش یافت.

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید