ترس تل‌آویو از روز جهانی خشم علیه اسرائیل/ هشدار به صهیونیست‌ها در سراسر جهان

کدخبر: ۷۱۵۸۳۱
اقتصادنیوز: به دنبال اعلام روز جهانی خشم علیه اسرائیل در روز سه‌شنبه، شورای امنیت داخلی رژیم اسرائیل در سراسر جهان هشدار که از سفرهای غیر ضرور پرهیز کنند.
ترس تل‌آویو از روز جهانی خشم علیه اسرائیل/ هشدار به صهیونیست‌ها در سراسر جهان

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، شورای امنیت داخلی رژیم صهیوینستی با صدور اطلاعیه‌ای افزود: از طریق اینترنت در بسیاری از کشورهای جهان برای برگزاری راهپیمایی اعتراضی، تظاهرات و ایجاد اختلالات به رهبری گروه‌های طرفدار فلسطین فراخوان‌هایی صادر شده است.

اطلاعیه شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی با اشاره به اینکه این اعتراضات و تظاهرات می‌تواند به خشونت علیه صهیونیست‌ها تبدیل شود، افزود: این ترس وجود دارد که در این تظاهرات‌ها علیه صهیونیست‌ها عملیات‌های مسلحانه انجام شود.

شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی اشاره کرد که در سال‌های اخیر و به‌ویژه پس از «شمشیرهای آهنین» (در غزه)، فعالیت‌های ضد صهیونیستی در سراسر جهان افزایش یافته است.

در این اطلاعیه به صهیونیست‌های خارج از سرزمین‌های اشغالی فلسطین توصیه شده است که اگر در خارج با ناراحتی مواجه شدند، مراتب را به سرویس‌های امنیتی محلی اطلاع دهند و در این زمینه باید شماره تلفن سرویس‌های اورژانس و مراکز دیپلماتیک اسرائیل را در کشوری که در آن قرار دارند (در صورت وجود) دریافت کنند.

این اطلاعیه همچنین به صهیونیست‌ها توصیه کرد که از نیروهای امنیتی محلی پیروی کنند، پرچم‌های اسرائیل را در مکان‌های عمومی پنهان و از مراکز درگیری، تظاهرات و اعتراضات دوری کنند.

در این اطلاعیه از صهیونیست‌ها خواسته شده است تا در خارج از سرزمین‌های اشغالی فلسطین مراقب باشند و به آنچه در اطرافشان می‌گذرد توجه کنند.

رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخت که خرابی‌های گسترده و تلفات انسانی زیادی بر جای گذاشت، اما به اهداف اعلام شده خود یعنی نابودی جنبش مقاومت اسلامی «حماس» و آزادی اسیران صهیونیست نرسید.

در ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتش‌بس برقرار شد اما ارتش این رژیم از بامداد سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتش‌بس تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید