عرضه دستگاه های استخراج دوج کوین و لایت کوین

کدخبر: ۴۲۰۷۹۴
شرکت بیت مین (Bitmain) دستگاه ماینر جدید و پرچمدار لایت کوین را عرضه کرد. این ماینر تقریباً ۲۰ برابر قدرتمندتر از ماینر پرچمدار قبلی بیت مین برای استخراج لایت کوین است.
عرضه دستگاه های استخراج دوج کوین و لایت کوین

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ارز دیجیتال به نقل از دیکریپت، شرکت چینی بیت مین که یکی از غول‌های تولید دستگاه‌های استخراج بیت کوین است، در نمایشگاه چنگدو (Chengdu) از ماینر جدید خود برای استخراج لایت کوین و دوج کوین رونمایی کرد.

کالین وو (Colin Wu) که یک روزنامه‌نگار حوزه بلاک چین است، جزئیاتی از این رونمایی و اطلاعاتی درمورد این دستگاه جدید را در توییتر خود منتشر کرده است. طبق گزارشات کالین وو، این دستگاه که Antminer L۷ نام دارد، هش ریتی معادل ۹۵۰۰ مگاهش بر ثانیه دارد و توان مصرفی آن معادل ۳,۴۲۵ وات است؛ یعنی چیزی حدود ۱۹ برابر بیشتر از دستگاه +L3 (ماینر +L3 پرچمدار پیشین بیت مین برای استخراج لایت کوین است و هنوز در آمازون به‌عنوان قدرتمندترین ماینر لایت کوین با هش ریت ۵۰۴ مگاهش بر ثانیه تبلیغ می‌شود).

براساس گزارش‌ها، این ماینر با قیمت ۱۰۰,۰۰۰ یوان (حدود ۱۵,۰۰۰ دلار) به فروش می‌رسد. البته شرکت بیت مین اعلام کرده که ۱۳٪ تخفیف برای خریداران خارج از کشور قائل می‌شود. انتظار می‌رود که اولین نسخه این ماینرها تا نوامبر سال جاری (آبان ۱۴۰۰) عرضه شوند.

ماینرها برای کسب بیشترین سود ممکن از روند صعودی ارزهای دیجیتال در سال جاری، غالب موجودی چیپ‌های گرافیکی و CPUهای جهان را به خود اختصاص دادند. تنها ماینر فهرست‌شده در وب‌سایت بیت مین، دستگاه S۱۹j است که آن هم به فروش رفته است. سایر محصولات با برچسب «به‌زودی» در این وب‌سایت فهرست شده است.

اما این قضیه فقط مربوط به بیت مین نیست. حتی شرکت‌های بازی‌های کامپیوتری نیز در تلاش بودند تا به چیپ‌های جدید انویدیا دست پیدا کنند، چرا که تجربه نشان داده کارت‌های گرافیک قدرتمندی چون RTX ۳۰۷۰ ،GeForce RTX ۳۰۸۰ و RTX ۳۰۶۰ Ti که مخصوص بازی‌های کامپیوتری هستند، در استخراج ارزهای دیجیتال به‌ویژه اتریوم بسیار کارآمد عمل می‌کنند.

در همین راستا، انویدیا در ماه مه (اردیبهشت) اعلام کرد که هش ریت این کارت‌های گرافیک را کاهش می‌دهد. این شرکت سپس ماینر اتریوم منحصربه‌فرد خود را با نام «پردازشگر استخراج ارز دیجیتال» (Crypto Mining Processor) معرفی کرد. اواخر ماه گذشته، کوارتز (Quartz) گزارش داد که کمبود چیپ‌های انویدیا در سطح جهان، باعث افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت آنها شده است.

در حالی‌ که  با نوسان بیگانه نیست و نوسان قیمت این ارزها علی‌الخصوص در روزهای اخیر باعث نگرانی خیلی از افراد شده، اما تب تقاضا برای سخت‌افزارهای جدید استخراج نشان می‌دهد که حداقل صنعت استخراج ارزهای دیجیتال قرار نیست به این زودی از بین برود.

اخبار روز سایر رسانه ها
    بازار در یک نگاه
    ۱۱/۴ ۱۹:۱۶
    ۶۸,۶۰۶
    تومان
    equal
    ۱۱/۴ ۱۹:۱۷
    ۸۳,۷۵۰
    تومان
    equal
    ۱۱/۴ ۱۹:۱۷
    ۹۱,۲۱۲
    تومان
    equal
    ۱۱/۴ ۱۹:۱۶
    ۵,۵۳۲,۲۰۰
    تومان
    minus
    ۱۱/۴ ۱۹:۲۱
    ۲۳,۹۶۴,۰۰۰
    تومان
    minus
    ۱۱/۴ ۱۹:۱۷
    ۲,۷۴۲
    دلار
    minus
    ۱۱/۴ ۱۹:۱۶
    ۶۰,۳۰۰,۰۰۰
    تومان
    minus
    ۱۱/۴ ۱۹:۲۳
    ۳۲,۶۰۰,۰۰۰
    تومان
    equal
    ۱۱/۴ ۱۹:۲۳
    ۱۸,۴۵۰,۰۰۰
    تومان
    equal
    ۱۱/۴ ۱۹:۲۳
    ۹,۴۰۰,۰۰۰
    تومان
    equal
    ۱۱/۵ ۰۰:۰۰
    ۱۰۵,۹۶۸
    دلار
    plus
    ۱۱/۵ ۰۰:۰۰
    اتریوم
    ۳,۲۸۴.۷۱
    دلار
    plus
    ۱۱/۴ ۱۹:۲۰
    ۲۲,۹۵۰
    تومان
    plus
    ۱۱/۴ ۱۹:۲۰
    ۲,۳۶۰
    تومان
    plus
    ۱۱/۴ ۱۹:۱۸
    پوند
    ۱۰۳,۸۲۰
    تومان
    minus
    ۱۱/۴ ۱۷:۲۰
    ۱۱,۷۷۵
    equal
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید