آزادی ایمن است؛ زون ناایمن از دسترس خارج شد!
به گزارش اقتصادنیوز همزمان با حمله سایبری به شهرداری تهران ،فیلمی ازسکوهای ورزشگاه آزادی منتشر شد که نشان از نشست سکوهای ورزشگاه آزادی می داد .
آن زمان روزنامه ورزشی «گل» در گزارشی نوشت که بهرغم هشدارها، مدیران مجموعه ورزشی آزادی تهران و مسئولان وزارت ورزش اقدامی برای مرمت و بازسازی این بخش از سکوها انجام نشده است و خطر ریزش آنها حتی در جریان بازیها وجود دارد.سید حمید سجادی ، وزیر ورزش و جوانان در واکنش گزارش وضعیت ایمنی سکوهای ورزشگاه آزادی هم به رسانه ها گفت که سلامت مردم و هواداران خط قرمز ماست. همه تلاشها برای این صورت میگیرد که هواداران در محیطی سالم و ایمن به تماشای رقابتهای ورزشی بنشینند.
به گفته او ما خودمان را ملزم به بررسی برخی گزارشهای منتشر شده میدانیم. در حال حاضر هم دستور ویژهای صادر شده تا صحت و سقم گزارش منتشر شده بررسی شود.از هیچ خبری حتی شایعه و تخریب آسان عبور نمیکنیم. حتی اگر گزارش منتشر شده به منظور تخریب باشد، بخاطر حفظ جان و سلامت مردم خودمان را موظف به پیگیری آن میدانیم تا مطمئن شویم همه چیز طبق استاندارد پیش میرود.
تایید و تکذیب ایمنی وزرشگاه آزادی ادامه داشت تا این که صبح شنبه ۱۹ آذرماه ۱۴۰۱ خبر از صدور مجوز ایمنی برای وزرشگاه آزادی منتشر شد یکی از رسانه ها به نقل از عاصم یوسفی اعلام کرد که ۱۵ ماه است که شرکتی ورزشگاه آزادی را کنترل ایمنی کرده و حالا با رفع تمام ایرادات ورزشگاه ، به ورزشگاه برای اولین بار از بدو تاسیس گواهی کنترل ایمنی داده است. مجوزی اگرچه بر اساس اعلام فدراسیون فوتبال باید توسط ای اف سی و کمیته مستقل حرفه ای سازی فدراسیون فوتبال و شرکت مستقل بین المللی حقیقت سنجی شود و در حقیقت آنچه حاصل شده تنها یک گواهی اولیه است!
حمزه شکیب عضو پیشین شورای شهر تهران ، مدرس دانشگاه و رییس سازمان نظام مهندسی کشور به یکی از رسانه ها براساس مشاهدات چشمی که از این ورزشگاه داشت گفته بود :آنچه در همین مشاهدات چشمی هم قابل مشاهده و آشکار بود ، ایراداتی بودند که می شد به سه مورد آنها را دسته بندی کرد. ایراد اول مشکل زه کشی آب های سطحی بود که از کار افتاده و آب ها جذب نمی شدند و این باعث شده تا آب ها به بخش زیرین ورزشگاه نفوذ کند و جذب و دفع نشود. البته کار ما مهندس ها هم مثل کار پزشکان است ممکن است یک ویزیت شرایط بالینی کنیم و نسخه ای در حد چند مسکن هم بنوییم اما برای بررسی دقیق نیاز به آزمایشات تخصصی و عکس برداری و … داریم .
علی نصیری رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران به اکوایران می گوید : قصه ورزشگاه آزادی تمام شده است . درجلساتی که با حضورفرمانداری ، وزارت راه و شهرسازی و دادستانی برگزار شد براساس گزارشی که تهیه شد به این جمع بندی رسیدیم که بخش عمده ورزشگاه ایمن است و بخش هایی هم که مشخص است و تیم فنی و مهندسی به مسئولان وزرشگاه اعلام کرده نیاز به مقاوم سازی دارد که باید بخش های ناایمن روند ایمن سازی اش آغاز شود که بخش کوچکی است که ازدسترس هم خارج شده و این گونه نیست که کل ورزشگاه نا ایمن باشد .