ظرفیت های بورس در تحقق اقتصاد مقاومتی
شاپور محمدی در گفتگو با تسنیم با اشاره به تصویب قانون بازار اوراق بهادار در آذرماه سال 84 و نیز قانون توسعه ابزارها و نهادهای مالی در سال 88 گفت: بدون شک همکاری مجلس با ارکان بورس در دستیابی به این اهداف موثر بوده است.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار افزود: از این رو امیدواریم با همکاری نمایندگان مجلس لایحه الحاق بازار سرمایه نیز هر چه سریعتر آماده و تقدیم دولت شود تا بر اساس آن قوانین تکمیلی را برای بازار سهام در کشور داشته باشیم.
وی همچنین با اشاره به این که ظرفیتهای قانونی بسیار خوبی برای ارتقا و رشد بازار سرمایه وجود دارد اضافه کرد: در یک دهه گذشته بازار سهام رشد بسیار خوب و مناسبی را تجربه کرده است و بر این اساس امیدواریم این رشد بتواند با فرهنگ سازی و اطلاع رسانی مناسب به عموم مردم گسترش یابد.
محمدی با بیان این که یکی از اهداف مهم اقتصاد مقاومتی که مردمی شدن اقتصاد است، در بازار سرمایه محقق میشود گفت: از این رو امیدواریم بازار سرمایه امسال بتواند برای تامین مالی بخش تولیدی کشور در راستای نامگذاری شعار امسال با عنوان تولید و اشتغال موثر باشد و بورس بتواند در چارچوب اقتصاد مقاومتی به بخش خصوصی در مقایسه با دولتی در تامین مالی کمک کند و اولویت ما نیز در سازمان بورس تقویت بخش خصوصی است.
رئیس سازمان بورس با بیان این که کارایی بخش خصوصی به مراتب بیشتر از دولت است اذعان داشت: به همین دلیل بورس باید بتواند بستر مناسب برای شرکتهایی که به دنبال تولید و اشتغال هستند را فراهم کند و تامین مالی بنگاهها از این طریق تسهیل شود.