وضعیت بازار مرغ در ماه های آینده چگونه خواهد بود؟

کدخبر: ۲۶۲۸۷۳
اقتصادنیوز: رئیس سازمان دامپزشکی کشور از تعادل بازار مرغ خبر داد و گفت: نیاز کشور ۱۷۰ هزار تن گوشت مرغ در ماه است و با جوجه‌ریزی انجام شده، در ماه‌های آینده ۲۰۰ هزار تن تولید خواهیم داشت.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر ، علیرضا رفیعی‌پور صبح چهارشنبه در نشست با خبرنگاران در بوشهر اظهار داشت: استان‌های ساحلی دارای ظرفیت بالایی در زمینه آبزیان هستند که یک اقتصاد نو در دنیا و کشور ما است.

وی خاطرنشان کرد: طی ۳۰ سال اخیر میزان تولید آبزیان از ۴۰ هزار تن به ۴۰۰ هزار تن رسیده است که رشد فوق‌العاده ارزشمندی بوده است و در حوزه صید و صیادی هم رشد فوق‌العاده‌ای داشته است و شاهد ۸۰۰ هزار تن صید هستیم.

 رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به اینکه پرورش ماهی در قفس نیز توسعه یافته است، بیان کرد: هدف وزارت جهاد کشاورزی تولید ۳۰۰ هزار تن ماهی پرورشی در قفس در سال است که از برنامه‌های اقتصاد مقاومتی است.

وی با بیان اینکه از سال ۸۱ دفتر تخصصی بهداشت و مدیریت آبزیان ایجاد شده است و به تناسب آن ادارات آبزیان استان‌ها ایجاد شده است، افزود: یکی از دلایل موفقیت در تولید آبزیان همین دفاتر تخصصی بوده است.

رفیعی‌پور با اشاره به اینکه استان بوشهر هیچ گزارش بیماری لکه سفید میگو(وایت‌اسپات) نداشته است، افزود: امسال بیش از ۲۱ هزار تن میگو در مزارع استان بوشهر صید شده و صادر خواهد شد.

وی بیان کرد: دامپزشکی بخشی از کارگروهی است که در مورد بیمه دام و تعرفه‌های دامپزشکی تصمیم‌گیری می‌کند. بیمه کمک بسیار زیادی به سلامت دام می‌کند و می‌تواند خسارت‌های وارده را جبران کند که این موضوع توسط دستگاه‌های متولی تصویب شده و منتظر امضای وزیر است.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور خاطرنشان کرد: تعرفه‌ها توسط نظام دامپزشکی ارائه می‌شود و سازمان دامپزشکی نظر خود را اعمال می‌کند و میزان افزایش خدمات بهداشتی را نسبت به سال قبل اعلام می‌کند.

وی از افزایش ۱۰ تا ۲۰ درصدی تعرفه‌های دامپزشکی در سال جاری خبر داد و اضافه کرد: این تعرفه‌ها پس از تصویب قابل اجرا خواهد بود.

رفیعی‌پور در مورد قیمت گوشت و مرغ نیز اظهار داشت: تلاش ما این است که وضعیت تولید پایدار باشد. با میزان جوجه‌ریزی که در کشور اتفاق افتاده، در ماه آینده در حوزه تامین مرغ جای نگرانی نیست و بیش از ۲۰۰ هزار تن تولید گوشت مرغ خواهیم داشت که مصرف کشور ۱۷۰ هزار تن است.

وی ادامه داد: در حوزه گوشت قرمز نیز سالانه ۱۳۰ هزار تن نیاز کشور است که نیاز به واردات داریم و قرار است که استان بوشهر دام با کشتی به استان بوشهر وارد شود و این استان پایلوت ورود دام سبک باشد و با آوردن دام نیاز کشور را جبران کند.

رفیعی‌پور ادامه داد: استان سیستان و بلوچستان نیز وارد کننده گوساله برزیلی خواهد بود و تفاهم‌نامه را با دامپزشکی برزیل منعقد کردیم. تفاهم‌نامه‌ای را برای ورود دام زنده اروپایی و ترکیه از غرب کشور وارد شود.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور از ورود روزانه ۱۰۰ تا ۱۵۰ تن گوشت گرم به کشور خبر داد و افزود: در سال ۱۳۰ هزار تن گوشت منجمد نیز وارد کشور می‌شود تا کمبود تولید با این روش جبران شود.

وی افزود: سالانه چهار میلیون کیلوگرم گوشت، مرغ، فرآورده‌های دامی و آبزیان در سطح کشور معدوم می‌شود.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید