مدیرعامل سایپا تغییر کرد/واکنش وزیر صنعت

کدخبر: ۲۶۳۶۱۵
اقتصادنیوز؛ با حکم هیات مدیره گروه خودروسازی سایپا، سید جواد سلیمانی به عنوان جانشین محمدرضا سروش مدیرعامل این شرکت شد. وزیر صنعت معدن و تجارت در واکنش به تغییر مدیرعامل سایپا گفت: اگر تغییرات در جهت اصلاح امور و تقویت امور و انجام بهتر تعهدات باشد، اشکالی ندارد.
مدیرعامل سایپا تغییر کرد/واکنش وزیر صنعت

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت صنعت، معدن و تجارت، با تصمیم اعضای هیات مدیره گروه خودروسازی سایپا، سید جواد سلیمانی مدیرعامل این شرکت و جانشین محمدرضا سروش شد.

او دانش آموخته مهندسی مکانیک از دانشگاه صنعتی شریف در مقطع کارشناسی و مدیریت اجرایی از سازمان مدیریت صنعتی در مقطع کارشناسی ارشد است.

قائم مقام ارشد مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو، ریاست هیات مدیره شرکت ایران خودرو در بلاروس و سنگال، قائم مقام مدیرعامل شرکت مگاموتور و ریاست هیات مدیره سایپا یدک از جمله سوابق سلیمانی در صنعت خودروسازی است

وی همچنین مدیرعاملی پتروشیمی تبریز و امیرکبیر را در کارنامه مدیریتی خود دارد.

واکنش وزیر صنعت

محمدرضا رحمانی امروز در حاشیه جلسه هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران در جمع خبرنگاران و در پاسخ به این سؤال که آیا مدیرعامل خودروسازی سایپا تغییر کرده، گفت:‌ اگر تغییرات در جهت اصلاح امور و تقویت امور و انجام بهتر تعهدات باشد، اشکال ندارد.

وی همچنین در پاسخ به این سؤال که شما در جلسه امروز اشاره کردید که اگر خودرویی 10 میلیون تومان ضرر داد، دیگر تولید نشود و آیا برای توقف تولید پراید دستوری داده‌اید، گفت: نه من چنین چیزی نگفتم. بلکه گفتم خودروساز با ضرر نفروشد.

وزیر صنعت معدن تجارت در پاسخ به این سؤال که آیا مسئله‌ای برای توقف تولید پراید مطرح شده، زیرا شما  در جلسه امروز اشاره کرده‌اید که به خودروسازان اعلام کرده‌اید، اگر خودرویی مانند پراید 10 میلیون تومان ضرر می‌دهد، بهتر است تولید نشود، گفت: من چنین چیزی نگفتم. من گفتم خودروسازان با ضرر نفروشند. اگر بازار کشش دارد، بفروشند، ولی اگر بازار کشش نداشت به سراغ محصول دیگری بروند.

رحمانی همچنین در پاسخ به این سؤال که چرا شما بیشتر به دنبال منفعت خودروسازان بوده‌اید تا مردم،‌گفت: این سؤال شما سؤال نیست، بلکه تهمت است.

وی اظهار داشت: در رابطه با افزایش قیمت خودرو کارگروه‌های تخصصی و قانونی تصمیم می‌گیرند و افزایش قیمت خودرو فرایند خودش را دارد، اما آن چیزی که ما به آن تاکید کرده‌ایم این است که خودروساز تولیداتش را راه بیندازد و خطوط تولید از رکورد خارج شود.

وزیر صنعت معدن تجارت اظهار داشت: افزایش تیراژ به معنای افزایش انجام تعهدات است که نهایتا این اقدامات منجر به کاهش قیمت می‌شود. زیرا وقتی تولید کم می‌شود قیمت‌ها بالا می‌رود.

رحمانی گفت: ما روی حقوق مردم و به ویژه انجام تعهدات قطعی و غیرقطعی خودروسازان پافشاری داریم و نظارت می‌کنیم تا خودروساز حتما تعهدات را انجام دهد.

وی اظهار داشت: اکنون هم مجوز پیش‌فروش برای خودروسازان صادر نشده است. البته مشکلاتی وجود داشته که خودروسازان به تعهدات‌شان عمل نکرد‌ه‌اند.

وزیر صنعت معدن تجارت همچنین در واکنش به سؤال یکی از خبرنگاران در خصوص افزایش قیمت‌ها گفت: امروز واحدهای خودروسازی راه افتاده و آیا شما از راه‌اندازی آن ناراحت هستید.

رحمانی اظهار داشت:‌ مهم‌ترین اقدامی که امروز باید انجام شود ایجاد همکاری و رابطه نزدیک و صمیمانه با فعالان اقتصادی بخش خصوصی است و مهمترین امور تسهیل امور است و تاکید دولت این است که دستگاه‌ها در جهت تسهیل فعالیت تولید کنندگان هر اقدامی را انجام دهد.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید